sfaturi promovare site
-
0 0Salut, am vazu ca sunt pe aici oameni care chiar se pricep, asa incat, incerc si eu...
Deci, am facut un site, l-am inscris in cateva directoare, in trafic.ro... si nu prea am idee ce ar trebui sa mai fac...
Asa incat, heeeellp!
-
Intra pe trefic.ro si cauta acolo cele mai importante directoare web, inscrie site-ul, macar in 10 dir web.
Intra pe forumuri si fa-ti cunoscut site-ul prin linkuri sau pur si simplu informatii.
Pe Yahoo Groups iti poti informa conationalii despre aparitia site-ului si adresa lui.
Cel mai eficient e sa platesti publicitate pe site-uri vizitate, dar depinde ce vrei sa faci cu el, daca merita banii dati.
Un exemplu de site creat de curand si inscris pe unde se poate : http://www.publicitate-afaceri.com -
Merci. Ai dreptate...nu am explicat tot.
Deci, este un site magazin on-line. Evident, ma intereseaza sa fie cat mai vizibil, inclusiv la cautari pe google.
L-am inscris in cateva directoare web... ma gandeam ca ar trebui sa mai muncesc in sensul asta... de dat banii pe publicitate, nu imi permit inca, poate intr-o luna-doua... -
Pentru rezultatele din google, ai nevoie de SEO.In cazul in care nu ai optimizat site-ul si nu stii exact cum se face,poti apela la serviciile unei firme specializate.Ideea ar fi ca trebuie sa folosesti cuvintele-cheie prin paginile site-ului (inclusiv in titlu si meta tag-uri dar nu excesiv), sa folosesti tag-urile meta de ex
Pentru a avea succes la site trebuie sa tii cont de cuvintele-cheie,continutul site-ului si de popularitatea link-urilor.Primii doi factori sunt usor de modificat,fiind la discretia ta.Popularitatea link-urilor inseamna link-urile din alte site-uri care trimit vizitatorii spre site-ul tau.
Ar fi multe lucrrui de spus despre SEO.Cel mai bine ar fi sa dai un search pe google pentru mai multe informatii. -
lasati-ma si pe mine sa ma laud cu site-ul meu, ca nu stie nimeni de el, numa eu:
http://www.pesticide.z1.ro
nu i-am pus motor de cautare cand eram meseriasa cu html-ul, si acum.... mi-e lene sa ma mai agit. pe prietena/nasa mea o chinuiesc punand-o sa mai intre si ea pe site-ul meu, ca mi-e drag de el