Probleme cu internetu'
-
0 0Am o colega care si-a instalat recent net acasa, ea spune ca reuseste sa se conecteze (ii apare coexiunea in dreapta jos, cu status, speed etc), dar cand deschide Explorer-ul si tasteaza o adresa, ii apare "the page can not be dispayed".
Eu m-am gandit ca poate tasteaza o adresa inexistenta, insa ea spune ca nu, ca scrie adresa ca la carte (www.yahoo.com, www.google.com).
Aveti idee care ar putea fi cauza? As vrea mult sa o ajut, suntem din orase diferite si netul ne-ar ajuta mult sa tinem legatura. -
sa verifice si nivelul de securitate pus pe internet explorer- sa intre practic in toate setarile browseruluoi si sa le verifice
daca are un nivel avansat de securitate s-ar putea ca asta sa-i creeze probleme
eu nu sunt multumita de ex deloc de internet explorer- e lent
opera mi se pare multa mai bun ca browser sau mozilla -
ce setari de securitate sa aiba explorer?!?ala nici nu blocheaza ferestrele de tip pop-up.nu cred ca asta e cauza.e totusi posibil sa fie vorba de acele cookies, de care este nevoie pt a intra pe anumite siteuri(cum ar fi yahoo.mail),desi ma cam indoiesc.sa mearga la firma sa intrebe e cel mai bine.si dupa ce rezolva problema,sa isi ia Opera sau Mozilla Firefox.alea au setari de securitate