Stiti vreun site cu sms-uri free?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
20 Apr 2006, 19:570 0buna evelor , stie careva vreun site cu smsuri free in afara d myx?pt ca acela in curand se va opri si nu stiu de pe ce sa trimit sms-uri.pup
-
21 Apr 2006, 08:27Cred ca nu ai fost destul de atenta. E mai jos un subiest "free sms" unde evele au mentionat o gramada de siteuri. Dintre ele eu l-am incercat pe cel cu php, si merge!
-
21 Apr 2006, 21:09Eu l-am incercat pe asta si imi apare mereu o pagina in germana.Nu am reusit sa trimit decat un sms si asta mie.Am vrut sa vad daca merge.in rest nu am reusit sa mai trimit.
-
23 Apr 2006, 19:57Despre acest site vorbiti?: http://www.phg.ro/ringtones/index2.php .... am incercat,,am trimis 1 sms si cand am dat click sa se trimita mi-a aparut 1 pag in germana.pupici
-
25 Apr 2006, 19:37asa mi se intampla si mie, dar mesajul ajunge asa ca nu ma deranjeaza.Stii sigur ca nu a fost livrat mesajul?
-
28 Apr 2006, 15:14k sa trimit sms de pe phg,,, la destinatar si expeditor pun cu tot cu prefixul romaniei:004,,,????? vreau sa trimit de pe connex/connex.unul din aceste nr d connex este pe rooming.vad ca nu au ajuns d data asta si nu stiu ce se intampla.
Înapoi la: Forum » Tehnologie