Ipod...HELP!!
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
16 Apr 2006, 14:170 0Stie cineva dc se poate repara in romania un Ipod????Pls help me...
In timp ce incarcam melodii pe el s-a oprit curentul si numai merge
...am citit in cartea lui si scrie ca nu este voie sa se scoata din calc pana nu se incarca...Ce pot sa mai fac cu el acum??M-am uitat pe pagina de la Apple si scrie ca nu se mai poate repara..doar inlocui..insa nu am chitanta de la el pt ca este primit...Cunoaste cineva ce dc se mai poate face ceva??pls!!! -
17 Apr 2006, 16:39buna, am intrebat o prietena careia i-a adus sotul unul din State si mi-a dat urmatoarea adresa:
MAC GALLERY
Bd. Natiunilor Unite Nr.4
Sect. 5, BUCURESTI
Tel.: (021) 316 10 71, (021) 316 10 72
Fax: (021) 316 10 70
E-mail: office@macgallery.ro
Web: www.macgallery.ro
- daca este vorba de un Ipod de la Apple si mi-a mai spus ceva de resetat si reinstalare de soft... -
17 Apr 2006, 20:03da...trebuie sa-l resetezi....
Iti scriu exact cum scrie in instructiunile de la al meu..incearca asa..la mine a functionat
"toggle the hold switch (set it to Hold and then turn off again). Press the Menu and Center buttons at the same time for about 6 seconds, until the Apple logo appears"...
Butonul de hold e in partea de sus a i-podului....sper sa reusesti cu asta
-
17 Apr 2006, 20:18Fetelor sunteti niste bomboane!!!Cum ajung acasa ma uit sa vad dc reusesc..dc nu il duc la adresa aceea!Sarumana mult...mi-ati dat sperante!!!Pupici si Sarbatori fericite!!!
Înapoi la: Forum » Tehnologie