Applet crashed
-
0 0Nu pot intra pe chat !!? Trebuie sa instalez Java? Dar ce Java? ca atatea aplicatii java sunt??
F1 !! -
Intradevar pentru appleturi iti trebuie java, mai exact JRE (java runtime enviroment, o platforma care face posibila rularea pe orice statie a tuturor programelor implementate in limbajul de programare java).
Poti descarca de pe site-ul Sun-ului gratuit jre-ul, apoi il instalezi.
(http://java.sun.com/j2se/1.5.0/download.jsp) -
Multumesc, temola ! Am facut-o si pe asta, mi-am dat jos vechiul jre (caci se pare ca-l aveam instalat), mi-a instalat altul nou, dar in afara de faptul ca de data asta mi-a scris la un moment dat applet loaded, si abia apoi crashed.....nimic nou.
si nu ca as tine neaparat sa intru pe chat, dar ma si enerveaza......... -
mai verifica ceva:
In internet explorer: Tools->InternetOptions->Security->click custom...
acum cauta la sectiunea Scripting:Active scriptig, Scripting of java applets...ar trebui sa fie enabled.
In internet explorer:
Tools->InternetOptions->Advanced trebuie sa fie o sectiune Java (sun) vezi sa fie bifat use java.....
daca tot nu merge zi-mi si mai caut posibile cauze -
Netscape si Mozilla au probleme cu JVM, probabil se poate rezolva cu ceva plug-in-uri, sau cu alte versiuni de java/netscape...dar mai simplu, incearca te rog cu Internet Explorer chat-ul si zi-mi dc mai da aceleasi erori.
La mine merge si cu IE 6.0.. si cu Mozilla 5.0 asa ca din pacate nu reusesc sa reproduc erorile.
Dc mai gasesc ceva util mai scriu. -
...the applet uses the old "Netscape security model" which
is no longer supported by recent JRE. If you can't touch the applet's
source code, you have to use an older JRE, say 1.2 or older, I'm not
sure. Since the older JRE unlikely works with new mozilla, you may have
to also use an older mozilla.
Kyle
e scos de pe un forum...problema e comuna, de asta ziceam ca m-ar ajuta sa stiu ce versiuni ai la browsere. -
am IE 6, aici imi da eroarea cu Netscape.....
dar eu navighez de obicei cu opera 8.51, dar aici nu mi se incarca deloc chat-ul, imi da applet crash!!
si Java ar trebui sa fie printre ultimele versiuni ca am luat-o cautand-o pe goole, e jre1.5.0_06.
oare nu am restrictii de la serverul care ne da accesul pe internet? suntem mai multe institutii, si avem fiecare alocate cateva adrese de IP cu care ne conectam, oare nu ne-au restrictionat sa nu putem rula appleturi ???