Recensiunea programului

•  
    • 503 mesaje
    31 Oct 2002, 21:39
    0 0
    Un bun prieten se uppgradeazå de la Girlfriend 1.0 la Wife 1.0 si a descoperit cå programul cere asa de multå prestanda cå alte programe nu se mai pot folosi în acelasi timp.

El a observat cå programul Wife 1.0 genereazå asa numitul Child-Process care o så cearå si mai multå prestanda în viitor

Despre nici unul din factori mai sus numiti puteai så gåsesti ceva, nici în manuale si nici la instructiununile de folosire a programului.

Alti User al programului Wife 1.0 au avertizat desrpe aceste fenomene atunci cînd vrei så aplici programul dar nu numai atît, Wife 1.0 se instaleazå singur este activ meru si pe deasupra mai påzeste si celelate activitåti ale sistemului.

Prietenul meu a obserat cå alte programe ca PokerNight 10.3, BereaBerilor 2,5 si Nightclub 7.0 nu le mai poti folosi fårå ca tot sistemul så intre în krash si un mesaj îti apare:
    TU AI EXECUTAT O MÅSURÅ INTERZISÅ
    cu toate cå te puteai folosi de aceste programe înainte.

Cînd instalezi programul Wife 1.0 nu ai nici o posibilitate så renunti la anumiti Plug-ins ca de ex: MotherInLaw 55.8 si BrotherInLaw betaversion
    desi programul în sine este lipsit de multe functi

Prietenul meu si-ar dori anumite înbunåtåtiri la program, de ex. så poti sterge programul fårå ca så renunti la toate resursele pe care programul ti le oferå
  •  
    • 503 mesaje
    31 Oct 2002, 22:24
    0 0
    Eu singur vreau så evit problemele cu programul Wife 1.0 si folosesc numai programul Girlfriend 2.0. Dar si aici sînt probleme. Bine înteles cå nu poti så instalezi Girlfriend 2.0 deasupra pe Girlfriend 1.0.

Girlfriend 1.0 trebuie dezinstalat înainte de-a instala Girlfriend 2.0.

Alti user spun cå åsta este un bugg pe care eu al trebui så-l cunosc :o :o

Este clar cå apar conflicte atunci cîn amîndouå programele så împartå aceleasi resurse. Dar un asemena bugg ar fi trebuit rezolvat. si ca så facå situatia si mai grea nu poti så dezinstalezi Girlfriend 1.0 de tot, råmîn urme în sistem

Un alt lucru care trebuie luat în consideratie este urmåtorul: toate versiunile programului Girlfriend trimit tot timpul popup-mesaje despre avantajul de-a te upgrada la Wife 1.0.
  •  
    • 503 mesaje
    31 Oct 2002, 22:40
    0 0
    Wife 1.0 mai are un bugg de la care îti lipseste documentatiea.

Dacå tu încerci så instalezi Amantå 1.0 înainte ca så dezinstalezi Wife 1.0.
    O så vinå Wife 1.0 si o så-ti steargå toate filele MsMoney si numai dupå aceea se v-a dezinstala singur

Dupå aceea este imposibil så reinstalezi Amantå 1.0 din cauzå de lipså de resurse

Pentru a evita aceste bugguri încearcå så instalezi Amantå 1.0 pe alt sistem.

De asemena este de preferat så eviti urmåtoarele Shareware program ca de ex:
    OneNightStand 2.1 care s-ar putea så continå virus care influenteazå Wife 1.0.

O altå variantå este så folosesti programul Amantå 1.0 via Internetprovider sub nume fals. Dar si atunci trebuie så fi atent la virus care s-ar putea încårca inconstient

Scriså de necunoscut la paginile de umor
  •  
    • 424 mesaje
    1 Nov 2002, 11:23
    0 0
    LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
    Esti o NEBUNATECA!!!!
  •  
    • 503 mesaje
    2 Nov 2002, 15:24
    0 0
    Cere foaret multi ani si cunostinte de computer ca så sti cum diferitele programe pot fi asociate

Upgradarea este nunumai p problemå costsitoare, s-ar putea så-ti dea tot sistemul peste cap
  •  
    • 424 mesaje
    4 Nov 2002, 21:23
    0 0
    Eu chiar acum incerc sa instalez programul BoyFriend1.8 fara succes. Imi ia prea mult din capacitatea de Central Processing Unit, si restul processingului lucreaza greu.
    As vrea sa fac instalarea pe etape, sa incep cu DinnerAndMovie1.0 dupa care instalez DinnerAndMovie2.0, apoi facem saltul direct la KissMeKissMe-Enterprise-Edition.
    Iti voi reporta rezultatul fiecarei etape.
  •  
    • 503 mesaje
    4 Nov 2002, 23:05
    0 0
    Eloise!

Cînd instalezi un program nou asigurå-te cå nu are bugg si virus iar dar esti suspicioaså consider cå trebuie så ne uitåm la manual înainte de instalare :lo:
  •  
    • 7 mesaje
    1 Feb 2007, 13:46
    0 0