cum pot afla o parola de adresa de mail

•  
    • 15 mesaje
    28 Mar 2006, 13:26
    7 14
    cum pot afla o parola a unei adrese de mai dar fara a schimba parola pusa de utilizator?
    cer ajutor urgent
  •  
    • 25 mesaje
    28 Mar 2006, 14:21
    3 0
    dar ce vrei sa combini...sau esti o fire ffff geloasa si mori de curiozitate...
  •  
    • 54 mesaje
    30 Mar 2006, 11:19
    0 1
    daca ai acces la calculatorul pe care il foloseste persoana pt a-si verifica email-ul...poti folosi un keylogger
    daca nu...mai dificil ...dar exista metode
  •  
    • 33 mesaje
    31 Mar 2006, 10:41
    2 1
    ,
  •  
    • 54 mesaje
    31 Mar 2006, 14:01
    0 0
    nu stiu cum e family key logger...eu am unul super bun...inregistreaza tot...plus printscreen la intervalul de timp pe care il selectezi.
    trimite-mi un mail pe maria_cathy@yahoo.com...sau intra pe messenger, acelasi id...si ti-l dau
  •  
    • 62 mesaje
    9 Apr 2006, 19:19
    2 0
    Salut cathy669 !!!
    As avea si eu o vorba cu tine dar nu pe Eva. Daca esti de acord putem vorbi pe mess sau mail.Adresa mea este doina_bdlt@yahoo.com, cu acelas id.
    Am doar o curiozitate !
    Toate cele bune.... astept sa-mi raspunzi daca esti de acord.
  •  
    • 1028 mesaje
    10 Apr 2006, 15:07
    0 1
    voua v-ar placea ca cineva sa va umble prin mail si sa va spioneze?!?
    Eu va doresc asta,ca sa nu va mai ganditi la astfel de lucruri
  •  
    • 2538 mesaje
    3 Mai 2006, 21:21
    0 0
    nu tears nu ne-ar placea,de fapt nu ne-a placut...te-ai gandit ca poate vrem asta tocmai pentru ca ni s-a intimplat?
  •  
    • 1028 mesaje
    3 Mai 2006, 22:50
    0 0
    Irina,daca citesti mai atent ce a scris cea care a deschis acest topic iti vei da seama ca nu despre asta este vorba. Vrea sa afle parola cuiva...
  •  
    • 2538 mesaje
    4 Mai 2006, 08:09
    0 0
    scuze,tears,poate nu m-am exprimat prea clar.Am inteles ca vrea parola cuiva,Si eu as vrea sa aflu parola cuiva,dar tocmai pentru ca mi s-a intimplat si mie si stiu sigur cine mi-a facut asta.
  •  
    • 3548 mesaje
    4 Mai 2006, 11:43
    0 0
    si eu as vrea sa stiu cum pot vedea parola.

si ca sa nu mai existe speculatii, uitati ce motiv am eu, ca nu-i asa, de florile marului! voua v-ar placea sa va ia cineva parola? eu aveam un e-mail si cineva mi-a intrat si mi-a schimbat parola. as vrea tare mult sa sparg adresa MEA si sa imi aflu noua parola -culmea!
    so, pls help cine stie!
  •  
    • 31 mesaje
    4 Mai 2006, 15:33
    0 2
    si eu am patit la fel ca si Liqueur.Cineva a intrat in contul meu (nu stiu cum) si mi-a schimbat parola.Si cand vreau sa ma loghez nu-mi mai recunoaste parola.
  •  
    • 3548 mesaje
    4 Mai 2006, 20:32
    0 0
    pai, bun, da' ne ajuta careva!?
  •  
    • 1272 mesaje
    4 Mai 2006, 21:34
    0 0
    va sfatuiesc din suflet sa nu mai folositi programe gen keyfinder, sau cum se mai numesc.
    am facut prostia sa instalez in calculatorul meu, norocul meu ca am o protectie maxima, dar era plin de spyware, deci spioneaza parolele pe care le aveti si le trimit mai departe.

este doar un sfat!
  •  
    • 158 mesaje
    5 Mai 2006, 00:45
    0 0
    Daca vreti sa aflati parola la o casuta de mail,pe care ati facut-o voi,puteti intra pe forgot pasword.Va va cere niste iformatii pe care ar trebui sa le stiti si va trimit parola.
  •  
    • 2538 mesaje
    5 Mai 2006, 10:07
    0 0
    nu e asa de simplu pt ca de cele mai multe ori nu se pun acolo date reale,plus ca asa primesti parola noua ori noi nu vrem sa se stie ca am intrat pe adresa.Are drepate eva de mai sus,cu programele acelea ai ocazia sa o patesti chiar tu,deci...slabe sperante...
  •  
    • 158 mesaje
    6 Mai 2006, 02:05
    1 0
    Raspunsul meu era pt eva careia i s-a schimbat parola la mail.Daca adresa e facuta de ea,ar trebui sa stie raspunsurile si nu cred ca o intereseaza daca se afla ca reintrat in drepturile asupra casutei ei.
  •  
    • 3248 mesaje
    6 Mai 2006, 13:29
    1 0
    da shayra dar odata ce afli parola cuiva,poti schimba si datele,schimbi intrebarea test,raspunsul..etc...deci..nu prea cred k sunt sperante...
  •  
    • 158 mesaje
    9 Mai 2006, 20:05
    0 0
    Asa e,se pot schimba datele.Dar poti sa incerci.Poate ca persoana care a schimbat parola nu s-a gandit la asta.
  •  
    • 272 mesaje
    10 Mai 2006, 09:54
    0 0
    Am patit-o si eu odata,am avut si un dram de inspiratie si noroc zic eu ,apoi.Stiu si de la cine mi s-a tras.
    Aveam un amic ceva timp in urma,si am facut imprudenta sa imi accesez emailul de pe calculatorul lui,cred ca a observat parola s-au ceva in genul acesta.Ok nu mi-a schimbat-o imediat,vreo saptamana cred mi-a urmarit emailurile primite.Cred ca avea un simt asa al propietatii ,eu mai tineam legatura virtual si cu alti prieteni,si oricum nu ma feream de el ca nu imi era nici barbat si nu il priveam nici ca marea iubire a vietii mele,pur si simplu amici.La vreo saptamana surpriza,nu ma puteam loga in adresa mea,am banuit cine era.Dupa vreo cateva zile,incepuse sa imi trimita citate din propriile mele emailuri trimise,in perioada aceea trimisesem niste CV-uri ,inclusiv pentru un job in strainatate si bineinteles ca asteptam raspunsul(a ales bine momentul cand sa mi-o coaca)
    Bineinteles ca nu a recunoscut,eram mai mult ca sigura ca el e persoana.
    Norocul meu sa il numesc asa,ca el imi deschisese cateva conturi pe niste situri in limba germana de sms,ca nu stiam limba si aveam o idee cam ce gen de parole foloseste,si m-am gandit dupa ce am vazut ca nu mai pot intra in email,bineinteles ca a schimbat parola si la celelalte conturi,care tot el imi deschisese adresa,am zis hai sa incerc,si am incercat sa iau la rand toate parolele cu care imi deschisese el conturi sms,si ceva versiuni care banuiam ca le foloseste.Bineinteles la inceput am crezut ca e munca de sisif sa ghicesc o parola,dar cunoscand stilul si genul de parole,mai oameni buni am ghicit-o
    Era el,cum si banuisem de fapt eram convinsa,isi pusese baiatul la reply adresa lui,adica eu cand primeam mesaj,automat o copie si in adresa lui.M-am uitat la ultimul mesaj(bineinteles primu lucru sa o schimb la loc )sa realizez ce anume l-a determinat sa o schimbe,cand putea f bine sa urmareasca din umbra mult si bine emailurile fara sa stiu.
    Ultimul mesaj dinainte de a imi schimba parola,era un raspuns pozitiv a unui job in strainatate,cu expLicatiile necesare,ce acte pt intocmirea dosarului ...etc.Si ceva emailuri de la niste prieteni din Germania care imi facuse o invitatie sa merg in vizita.
    Deci omu era frustat rau,bineinteles ca am terminat amicitia,nu i-am facut gargara,doar atat un email din adresa mea recuperata cu un smail asta asa ca sa stie!Asa ca mi-am primit lectia, uitati-va bine in jur cand accesati emailul,si nu uitati sa va dezlogati,mai ales daca accesati din locuri publice!
    Sa aveti noroc la recuperarea emailurilor !