Messenger - ce e cu mesajul acesta?

•  
    • 683 mesaje
    24 Mar 2006, 22:05
    0 0
    Buna!

Intr-o zi am incercat sa intru pe messenger de la serviciu. Surpriza...imi apare ceva de genul, " you have been signed out because you signed in on a different computer or device". Mentionez ca intotdeauna la iesire folosesc optiunea sign out.

In seara asta am incercat sa intru de-acasa pe chatul de la yahoo. Desi reusesc sa intru pe messenger fara probleme, la optiunea enter chat imi apare acelasi mesaj.

Ce sa fie???

p.s. la calculatorul de-acasa a avut acces si o persoana straina!
  •  
    • 621 mesaje
    25 Mar 2006, 10:47
    0 0
    E foarte simplu: in acelasi timp in care tu incercai sa iti deschizi contul, cineva era logat cu ID-ul tau, pe alt calculator.
  •  
    • 683 mesaje
    25 Mar 2006, 11:22
    0 0
    Sa inteleg ca cineva imi stie parola??? Sunt extrem de atenta cand lucrez, varianta cu am uitat ceva...se exclude.
  •  
    • 621 mesaje
    25 Mar 2006, 11:33
    0 0
    nu stiu daca iti cunoaste parola, sau acasa ai bifata casuta "remember my id & password". Chiar tu ai spus ca acasa era cuneva pe calculator. Exista si varianta sa o fi facut fara intentie daca ai bifata casuta "sign in automatically".
  •  
    • 683 mesaje
    25 Mar 2006, 11:46
    0 0
    Ginxy, mersi de mesaje...acasa nu am bifata casuta respectiva...sigur!
  •  
    • 24 mesaje
    25 Mar 2006, 13:32
    0 0
    daca ti-ai schimbat parola si ai incercat fara bifarea "remember my..." si tot nu ai reusit sa intri pe chat, poti sta linistita, e doar un bug din YM
  •  
    • 2538 mesaje
    25 Mar 2006, 21:13
    0 0
    si mie mi se intimpla asta si destul de des,sigur nu am uitat nimic...si mereu imi sch parola cind se intimpla si a doua zi iar...oare se poate afla atit de usor o parola yahoo?...