Cum imi fac o pagina de internet?
-
0 0Am ceva timp liber si in ultimul timp il pertec cam mult in fata calculatorului. Asa ca m-am gandit macar sa mai invat ceva si sa ma simt si utila. As vrea sa imi fac o pagina personala. Mi-am mai facut una, in HTML, dar era cam uratica. Nu am deloc cunostinte si nici idei despre cu as putea face o pagina mai atractiva. Daca stiti mai multe informatii sau aveti exemple, idei as fi recunoscatoare. Mai ales ca in html nu stiu decat lucrurile de baza.
-
recomand si eu dreamweaverul, e f intuitiv. iti dau exemplu de pagina facuta de o colegutza de a mea in 3 zile, fara sa fi avut vreun contact inainte cu HTML-ul... http://www.mirrelush.lx.ro/
in rest, poti incerca sa-i mai adaugi niste chestii faine cu javascriptul...
poti gasi multe pe net, imagini, butoane, fundaluri, teme, efecte... trebuie numai sa cauti cu google-ul... si sa stii ce sa cauti
bafta! -
cu dreamweaver-u' nu prea inveti cine-stie-ce html; astea super performante iti fac totu' de-a gata. mai bine inveti html in notepad, chit ca te chinui mai mult. da' chinuiala nu e data de greutate, ci de aranjari, chestii, trestii. e chiar fun, sa stii! adica nu e greu.
sunt resurse pe net garla. cauta la tutoriale. de orice fel. bafta!