Renumita Scoalå De hacker
-
0 0Esti plictisit? Calci pe acelasi urme?Cauti carierå?Dacå asa este cazul avem noi solitia pentru problema ta-Renumita Scoalå De hackersh.
foarte adevårat prietni-Renumita Scoalå de hackersh! Acum poti så te înveti totul despre Hackning comd în propia ta caså, pregåteste-te de noua ta carierå în cea mai rapidå ramurå de dezvoltate a tehnologiei înalte.
Gîndeste-te numai la ce fetxe prieteni tåi o så facå cïnd or så audå cå tu ti-ai luat LICENTXA DE HACKER

Ai så fi atît de multumit la gîndul cå nici un sistem de computere din nici o înteprindere este destul de protejat în fata cunostinelor tale.
De acum înainte ai så poti dormi diminetile fårå ca så-ti pese de contul de la bancå

Supravegeat de instructori nostri anonimi în timpul acestui curs de corespondentå ai så te înveti totul despre cum se furå parolele, reïnoirea sistemului de aces, distrugerea de date, si afacerile elctronici bancare.

Numai aceastå Renumitå scoalå de Hackersh poate så-ti ofere ceva ce alte scoli nu sînt ïn stare de ex: en backup la ghidul de carierå. Un anumit modul din timpul cursului te v-a învåta cum så schimbi un eventual sejur la ïnchisoare într-un media scoop, si îti v-a asigura o pozite bunå sef de controlul computerilor la o ïnteprindere mare.
continuare mîine
-
Începe scoala de Hackers aståzi- si ai så fi fericit mîine

Renumita scoalå de Hackers- o divizie cu extindere bizarå

propiul MOTO:
Nimånui nu-i place de Hackers ....dar este OK, pentru cå oricum mîine vor regrtea

SASE ETAPE ÎN PROIECTUL MICROSOFT
1. entuziasm
2. deziluzie
3. panicå
4. cautå-i pe vinovati
5. pedepsetei pe nevinovati
6. promite totul la cei care nu au participat la proiect
.lol: -
Salut!
Am si eu o problema! Nu-mi convine ca m-am abonat la newsletterul eva la toate sectiunile! In special 'horoscopul' imi ocupa casuta de email degeaba. celelalte sunt mai interesante! Poate imi zice si mie cineva cum ma dezabonez pt ca nu am reusit pana acum. in mod normal trebuia sa fie un link micutz la sfarsitul fiecarui mail cu 'daca nu mai vrei sa primesti mailuri da click aici'. dar nu e! asa ca daca tot sunteti hackeri, ajutati-ma si pe mine cu un sfat minor!
- kamelutza84@yahoo.com