Salut Evelor!!! Stiti cumva vre-un program care sa testeze viteza de tastare? Am fost la un interviu si nu mi-a venit sa cred ca nu am putut tasta 30 de cuvinte pe minut. As vrea sa mai exersez.Pupici !
un program este Mrs Mavis. Poti cauta pe Google, sigur mai sunt si altele. Ideea este sa asociezi tastele la degete (d ex. spacbar degetului mare etc), ajungand in final sa nu mai fie nevoie sa privesti tastatura cand scrii Bafta!
Nu cred ca e aceelas lucru. Cei de acolo aveau un program special pt asa ceva. Dupa ceas poti tasta mult mai multe cuvinte pe minut, depinde si de lungimea cuvantului...etc. Am sa incerc cu programul recomandat de cris_tinela (scuze daca nu am retinut corect numele). Multumesc inca o data!
Am eu un program cu ajutorul caruia poti invata metoda oarba de tastare, dar care iti pune la dispozitie si niste teste cu ajutorul carora iti poti masura viteza de tastare in cuvinte/minut. Daca imi dai o adresa de e-mail o sa ti-l trimit.
BLACK_MAGIC_WOMAN as avea si eu nevoie de acel program. dc poti mi-l trimiti si mie? adresa mea este: i_am_in_love_roxxy@yahoo.com Multumesc anticipat.