se poate?pls help
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
17 Feb 2006, 07:000 0se poate sa apara pe mobil la apeluri pierdute numarul de fix al unei persoane care de fapt nu a sunat?
adica:ma bipuit azinoapte cineva de pe fix si persoana respectiva se jura ca nu a sunat.se poate sa fi sunat altcineva si sami apara numarul ei? -
17 Feb 2006, 08:37eu una nu cred ac se poate asa ceva! adica sunt sigura ca nu se poate, daca ti-a aparut numarul, e clar ca de acolo te-a apelat cineva !
-
17 Feb 2006, 10:21daca ai intrebat asa ceva, inseamna ca persoana in cauza minte cu asa un mare talent, incat te-a facut sa te indoiesti de un lucru evident.
tz-tz-tz... -
17 Feb 2006, 17:42100% sigur ca nu se poate!
daca-ti apare numarul persoanei, atunci sigur ca te-a sunat! -
20 Feb 2006, 12:21probabil ca acea persoana te-a "pacalit" sau o fi sunat altcineva de pe fixul ei/lui.Insa eu am patit un lucru ciudat.In agenda mobilului meu m-am trecut si eu cu numarul meu de mobil pt k nu il retin tot timpul , imi da bip cineva cand ma uit eram chiar eu.Ma intrebam ce s-a intamplat,cum sa-mi dau bip cand nici macar nu pusesem mana pe mobil insa pe ecran era numele meu.Ma uit mai atenta la numarul de telefon si vad o diferenta, in loc de 2 era o singura cifra schimbata iar telefonul meu a recunoscut nr k fiind al meu.Am sunat la numarul acela si era un pusti se juca,,,sa vada cine raspunde.Deci era numarul meu numai ca era pe orange cu 074,,,nu 072,,,.Asa ca se mai intampla.
Înapoi la: Forum » Tehnologie