comert online
-
0 0m-am chinuit ce m-am chinuit si mi-am deschis un site de comertz online (www.allex.r
. Faza este ca nu stiu daca o sa mearga, am ocazia sa-l cedez si nu prea stiu ce sa fac. Asa ca intrebarea mea este: voi ati cumpara produse online? -
pai da, aia e ok. ma rog... am facut tot ce se poate in materie de seo. da tre sa astept sa-si faca google-ul treaba la urmat reindexare.
faza este ca pana acum tot ce-am dat a fost doar atunci cand a vazut omul produsul in mana. si recunosc ca m-am aruncat fara sa ma gandesc prea mult. mai mult m-a costat timpul.
stiu caci comertul online este de viitor, cine are acum magazin online, peste cativa ani (cand prevad si niste reglemetari serioase in legile noastre relativ la subiect)va avea de castigat. Naibi, nu prea sunt dispusa sa astept
. Ma tot gandesc la modalitati de educare a consumatorului roman in directia asta. -
m-am uitat putin pe site: vezi ca sunt multe cuvinte in engleza(de ex. la cautare dreapta sus), daca ai decis ca site-ul sa fie in romana atunci trebuie tot sa fie in romana, pozele trebuie optimizate si nu apare numele firmei tale...oameni nu prea cumpara daca nu stiu de la cine...in rest este chiar dragutz..
-
eu zic ca comertul online va deveni comertul in viitor!
eu locuiesc in austria! crede-ma, marea majoritate a lucrurilor electronice le cumparam online, pentru ca sunt mult mai ieftine decat in magazine. stii in magazin trbuie sa platesti chirie la magazin, lumina, vanzatori...etc, pe cand online poti face totul de acasa. multa bafta!