Nr. Ascuns

•  
    • 147 mesaje
    30 Ian 2006, 20:23
    0 0
    Cum pot sa aflu cine imi trimite mesaje cu nr ascuns. sun la serviciul cu clientii si cer sa imi spuna de pe nr am primit eu la ora de un mesaj ascuns?
    crede-ti ca o sa-mi dea informatiile cerute fara vreo cerere ceva?
  •  
    • 345 mesaje
    31 Ian 2006, 11:36
    0 0
    am o amica care lucreaza la Connex si am intreabat-o, trebuie sa faci o cerere speciala cu motive bine intemeiate, in general o astfel de informatie nu se pune la dispozitia clientului decat daca este o situatie foarte deosebita....
  •  
    • 147 mesaje
    31 Ian 2006, 19:50
    0 0
    Buna, merci foarte mult. Primesc de cea timp mesaje cu numar ascuns, in care nu pot spune ca sunt jignita.. la modul injurata sau mai stiu eu ce astfel de incidente, insa ma deranjeaza ca persoana respectiva trage diferite concluzii legate de viata mea... nu imi pot da seama cine este.
    Care ar fi motivele intemeiate pentru care ti se poate comunica numarul persoanei ce trimite astfel de mesaje?
    Multumesc inca odata, te-am pupat.
  •  
    • 116 mesaje
    31 Ian 2006, 20:48
    1 0
    Eu, la o situatie asemanatoare, cei de la Orange m-au trimis la politie, in sensul ca e... prea confidsential, si numai prin intermediul politiei se poate face.
  •  
    • 195 mesaje
    1 Feb 2006, 07:48
    0 0
    Dar cum se trimite mesaj cu numar ascuns ?
  •  
    • 345 mesaje
    4 Feb 2006, 00:04
    0 0
    - daca persoana respectiva a trimis sms-ul si si-a ascuns identitatea, clientii sunt indrumatzi sa mearga la politie sa faca o plangere, dar cum cei de la politie nu prea se implica, foarte putine cazuri se solutzioneaza...

- ca sa apelezi cu nr. ascuns sa suni, nu sms, tastezi #31#
  •  
    • 195 mesaje
    5 Feb 2006, 10:48
    1 0
    Intrebarea mea era : cum se pot trimite SMS-uri cu nr ascuns !!!!!
  •  
    • 158 mesaje
    5 Feb 2006, 15:38
    0 0
    Scrii *ri# in fata textului pe care vrei sa il trimiti.Si nu cred ca e nevoie sa se implice politia.Doar sa faci plangere si sa ai dodvada ca ai facut plangerea asta.
  •  
    • 1272 mesaje
    7 Feb 2006, 14:54
    1 0
    *ri# am incercat sa testez acest numar in fata textului scris, dar nu functioneaza sa ascunzi numarul cand trimiti un sms!
    in legatura, sa aflii cine-ti trimite, nu ai sanse!
    am avut aceeasi problema! politia nu se implica pentru asa ceva, cei de la conex, nu vor, probabil numai daca cunosti pe cineva acolo
  •  
    • 2039 mesaje
    7 Feb 2006, 18:16
    0 0
    De pe connex nu poti trimite mesaje cu nr ascuns, ci doar de pe orange. Nu ai nici o sansa sa iti spuna cineva de pe ce nr iti sunt trimise mesajele, nu se baga nimeni.
  •  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 16:23
    0 0
    nu poti sa afli numarul.doar daca face o greseala
  •  
    • 5 mesaje
    5 Mar 2006, 12:37
    0 0
    *RI#in fata textului scris fara spatiu si incepand cu litera mica asa cum am facut eu,in general nu merge la sigur decat de pe o cartela orange si mai rar dupa abonament...