Help imprimanta multifunctionala

•  
    • 19 mesaje
    2 Dec 2005, 18:34
    0 0
    Buna. Vreau sa achizitionez o imprimanta, dar nu stiu ce sa aleg una simpla sau una multifunctionala si de care hp sau canon si ce model.
    Puteti sa-mi sugerati o imprimanta buna dar nu foarte scumpa?
    10x
  •  
    • 1744 mesaje
    2 Dec 2005, 19:33
    0 0
    Din punctul meu de vedere (subiectiv ) daca vreau imprimanta imi iau imprimanta, daca imi trebuie fax imi iau fax, daca vreau sa fac poze imi iau aparat foto, nu telefon cu camera ...

Nu prea imi inspira incredere produsele "tispe`ntr-unul"...

Noi avem HP-uri si is bune.
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Dec 2005, 21:47
    0 0
    anida, ce anume vrei sa scoti la imprimanta? fotografii? texte? pe ce format de hartie (A4/A3)? cate pagini pe zi? la ce calitate? cat iti permiti sa cheltui pe consumabile? ce suma de bani ai la dispozitie pentru achizitionarea imprimantei?

In linii mari, cam astea-s elementele pe care trebuie sa le ai in vedere. O data ce iti fixezi reperele, vei sti exact ce imprimanta e cea mai potrivita pentru tine. Si abia la sfarsit, in functie de buget, alegi si marca imprimantei... Mai "de firma" daca stai bine cu banii sau mai modesta, daca bugetul e restrans.

In orice caz, asa cum a spus si achamot, n-are rost sa cumperi o multifunctionala daca tu, de fapt, n-ai nevoie decat de o imprimanta bunicica pe care sa scoti una-alta, cand si cand.

(O multifunctionala isi are rostul mai degraba intr-o firma maricica, unde diversele departamente au nevoi diferite de tiparire.)