Ce inseamna thumbnail?

•  
    • 621 mesaje
    30 Nov 2005, 22:41
    0 0
    Iarasi eu am nelamuriri tehnologice!Tot incerc sa particip la un concurs la care trebuie sa trimit o fotografie.Completez tot ce trebuie, dau browse pt poza si cand dau OK primesc mesajul de eroare:"Trebuie sa faceti upload la o imagine .JPG, folosita ca Trebuie sa faceti upload la o imagine .JPG, folosita ca thumbnail !"Am cautat pe google, am downloadat un programel "easy thumbnails", am prelucrat poza, incerc sa o trimit si primesc acelasi mesaj de eroare. Aveti cumva idee pe unde s-a strecurat o greseala?
  •  
    • 1744 mesaje
    30 Nov 2005, 22:50
    0 0
    Esti sigur ca ai salvat poza ca jpg?
    Esti sigura ca nu exista limite la dimensiuni?
    Da-mi url-ul sa ma uit!
  •  
    • 621 mesaje
    1 Dec 2005, 10:31
    0 0
    Adresa este : http://felicitari.ele.ro/propunere. Exista limita pentru dimensiune, iar poza respectiva are 333*200. Ma gandeam ca se incadreaza la 400*300.Mersi pentru ajutor.
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Dec 2005, 11:58
    0 0
    Thumbnail inseamna o imagine de dimensiuni si rezolutie mici, folosita, in general, ca preview (adica are calitate slaba, dar suficienta pentru a o putea vedea in conditii rezonabile).

"Thumbnail" inseamna "unghia de la degetul mare" - deci e vorba de imagini "mici cat unghia" In presa, cand vrei sa vezi in ansamblu paginile unei publicatii la care lucrezi, dai un print cu paginile "as thumbnails", ca sa poti aprecia daca-s armonios si corect ordonate.
  •  
    • 29 mesaje
    28 Apr 2006, 23:23
    0 0
    foto de prezentare,asta e
    micsoreaz-o