Violare corespondenta?
-
0 0Hello!
fetelor, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. de ceva vreme, mi-am instalat messenger-ul (yaho
la serviciu si acasa. acasa il folosesc foarte rar si ceva mai des la serviciu. cert este ca mai multe persoane imi spun ca ma vad online la ore tarzii, cand eu nu mai sunt la serviciu si cand calculatorul este inchis si nu sunt pe messenger nici acasa. mai mult, la un moment dat, la serviciu, eram pe mess si mi s-a inchis, mesajul care mi-a aparut spunandu-mi: "contul dv a fost accesat de pe alt calculator".
ieri, o vecina mi-a spus ca m-a vazut cu o seara inainte online la 23.00 cand eu eram acasa dar mess era deschis cu id-ul surorii mele. m-a avertizat ca intra cineva pe contul meu. aseara, cand am intrat de acasa, cand sa dau sign in, era bifata optiunea "sign in as invisible", desi nu am setat niciodata optiunea asta. ce naiba se intampla? nu mai inteleg nimic. este posibil ca o persoana sa intre pe contul meu pe messenger, cu toate ca nu am spus nimanui parola?
va multumesc! -
tipul de la it mi-a explicat ca, din cauza unui fire-wall (sper sa fie corect), ceilalti nu pot vedea statutul tau imediat decat daca ies si intra din nou pe mess.
ma gandesc ca ar putea fi asta. dar de la 18.00, cand ies eu si pana la 23.00 e cale lunga.
daca ar fi fost doar asta, as fi inteles. dar s-au suprapus mai multe care m-au facut sa cred asta.
oricum, am schimbat parola si am anulat arhivarea mesajelor.
merci pentru ajutor!