HELP! telefon mobil scapat in apa
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
20 Nov 2005, 13:210 0Fratele meu si-a scapat telefonul mobil cumparat acum 2 luni, in apa. MOdelul este Siemens CX65.
Se mai poate repara? Il mai poate recupera?
El este foarte dezamagit. Este elev si abia a reusit sa-i convinga pe ai mei sa i-l cumpere.
Astept sfaturile voastre. -
20 Nov 2005, 19:12incearca la un service......la germanos dc il duci iti da un tel (caramida)in schimb pana ti-l repara.
-
21 Nov 2005, 09:31Scapat in apa,nu cred ca se mai poate face nimik!Nu mi s-a intamplat mie ci unei foste colege,ai facuse parintii cadou de majorat un mobil pe abonament,atat de incantata era de nici la baie nu il lasa
.An final i-a cazut la apa,l-a dus la service ,fiind si nou si in garantie dar nu a mai avut ce ai face!Despagubita nici atat ca nu a fost vina firmei! -
21 Nov 2005, 16:56Vara mea care este tot eleva a patit aceeasi chestie. L-am reparat si a mers ok insa nu a mai tinut-o mult timp - vreo luna - doua, dupa care a picat de tot. I-au cumparat parintii altul pe puncte si i-ai zis ca nu mai vede bani de buzunar nus cat timp
-
23 Nov 2005, 22:28cineva mi-a spus ca este suficient sa-l usuci imediat cu foenul ca sa nu ramana apa pe nicaieri si n-ar avea probleme.
Daca a stat apa in el mai mult timp se pot oxida contactele sau pot rugini ai atunci nu mai ai ce-i face.
Înapoi la: Forum » Tehnologie