laptop
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
17 Nov 2005, 07:190 0As vrea sa-mi cumpar un laptop, dar nu prea ma pricep, nu vreau unul extraordinar de performant, dar sa fie bun si ma gandeam poate ma sfatuieste cineva. Mersi mult de tot.
-
17 Nov 2005, 11:38Depinde ce vrei sa faci cu el.La fel ca PC-urile si laptop-urile au un anumit target.Personal nu as opta pt un laptop,atatia bani irositi pt libertate de miscare.Prefer sa iau un PC la un sfert din valoarea unui laptop si restul sa-i investesc pe undeva desi nu e cazul,oricum nu am atatia bani

Eu spun sa cauti oferte de la diversele firme care sunt la tine in zona si sa le pui fata in fata.Nu ma prea pricep la laptopuri asa ca nu sunt in masura sa dau sfaturi in privinta asta. -
17 Nov 2005, 14:17al meu e micut si dragut.. si usor!

acu depinde de buget si pt ce o sa vrei sa il folosesti. -
17 Nov 2005, 23:46eu am de 2 ani si aproape jumatate un compaq evo n800 V. singurul repros pe care i-l fac e ca ecranul putea sa fie un picutz mai mare. in rest... e un tool super bun. pot chiar sa scriu cod pe el. avantajul cel mai mare nu e mobilitatea, ci ecranul care la laptopuri e de calitate foarte buna (poate chiar mai buna ca un monitor LCD normal)
-
28 Apr 2006, 23:31eu am un dell d600,de la baieti,
scpat din camion, il am cam de an de cand a aparut pe piata,nu am avut probleme cu el ,daca aveti ocazia sa cumparati unul merita prin magazine la noi sunt cam scumpe ........ nu prea se merita
Înapoi la: Forum » Tehnologie