Firewall
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
13 Nov 2005, 15:040 0Fetelor voi ce firewall folositi?Eu am un calculator destul de slabut si as avea nevoie de ceva care sa nu-mi foloseasca prea multe resurse.Astept sfaturi si sugestii.Multumesc!
-
13 Nov 2005, 16:33foloseste antivirusul bitdefender are si firewall integrat pe care il potzi activa sau nu...nu itzi consuma resurse multe
-
13 Nov 2005, 22:30Am incercat bitdefender.Si nu spun ca-mi manca foarte multe resurse, dar manca ceva-ceva...si pe langa asta antivirusul nu e chiar asa de eficient.Antivirus am unul mic si urat dar destul de bun cu update nou in fiecare saptamana.AVPersonal...
-
14 Nov 2005, 11:21Pentru programe de genul "install & forget" ZoneAlarm eventual varianta Pro.
Userii care vor ceva mai mult:
Sygate Personal Firewall Pro
Agnitum Outpost Firewall Pro
Bineinteles exista si versiuni free la cele de mai sus, precum si alte programe de securitate dar este o chestiune de gustibus. -
16 Nov 2005, 17:36apropo de firewall
dace e firewall pe o retea nu exista nici o posibilitate sa-l ocolesc pentru a juca jocuri online unde se fac niste conexiuni directe sau ceva de genu?
poate cu java?
habar n-am..
astept niste raspunsuri
mersi -
28 Apr 2006, 23:27eu folosesc firewall ul de la win sp2,inca nu mi a creat probleme...
a rezistat eroic -
29 Apr 2006, 21:30eu i-ti recomand zone alarm. este un program micut pe care-l poti descarca gratis din internet. eu nu folosesc pro.instaleaza zone alram normal.
Înapoi la: Forum » Tehnologie