Firewall

•  
    • 44 mesaje
    13 Nov 2005, 15:04
    0 0
    Fetelor voi ce firewall folositi?Eu am un calculator destul de slabut si as avea nevoie de ceva care sa nu-mi foloseasca prea multe resurse.Astept sfaturi si sugestii.Multumesc!
  •  
    • 196 mesaje
    13 Nov 2005, 16:33
    0 0
    foloseste antivirusul bitdefender are si firewall integrat pe care il potzi activa sau nu...nu itzi consuma resurse multe
  •  
    • 44 mesaje
    13 Nov 2005, 22:30
    0 0
    Am incercat bitdefender.Si nu spun ca-mi manca foarte multe resurse, dar manca ceva-ceva...si pe langa asta antivirusul nu e chiar asa de eficient.Antivirus am unul mic si urat dar destul de bun cu update nou in fiecare saptamana.AVPersonal...
  •  
    • 374 mesaje
    14 Nov 2005, 11:21
    0 0
    Pentru programe de genul "install & forget" ZoneAlarm eventual varianta Pro.
    Userii care vor ceva mai mult:
    Sygate Personal Firewall Pro
    Agnitum Outpost Firewall Pro
    Bineinteles exista si versiuni free la cele de mai sus, precum si alte programe de securitate dar este o chestiune de gustibus.
  •  
    • 279 mesaje
    16 Nov 2005, 17:36
    0 0
    apropo de firewall
    dace e firewall pe o retea nu exista nici o posibilitate sa-l ocolesc pentru a juca jocuri online unde se fac niste conexiuni directe sau ceva de genu?
    poate cu java?
    habar n-am..
    astept niste raspunsuri
    mersi
  •  
    • 29 mesaje
    28 Apr 2006, 23:27
    0 0
    eu folosesc firewall ul de la win sp2,inca nu mi a creat probleme... a rezistat eroic
  •  
    • 1272 mesaje
    29 Apr 2006, 21:30
    0 0
    eu i-ti recomand zone alarm. este un program micut pe care-l poti descarca gratis din internet. eu nu folosesc pro.instaleaza zone alram normal.