HELP !
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
6 Sep 2002, 16:110 0Revin si pe aici la "TEHNOLOGIE" cu mesajul meu de la social "HELP". Poate ma aude cineva

Cum pot sa trimit fotografiile sa le vedeti si voi. Daca sunt scanate si puse pe disketa, mai departe ce mai fac
Cu tehnica nu le am deloc! Sau este chiar imposibil ?! -
10 Sep 2002, 00:08bunå !nu este greu de loc så trimiti fotografi ca cinva så le poatå vedea. aici sînt douå lucuri care trebuie så ti cont de ele: cine primeste fotografile trebuie så aibe programul tåu ca så le poatå vedea ,dacå nu-l are atunci trebuie så te asiguri cå trimiti fotografile în formatul "bmp" atunci poti så le vezi si în windows,partea a doua este cå EVA.ro nu oferå acest serviciu dar stai linistitå încå mai sînt schans. Pe internet gåsesti multe siteuri care oferå acest serviciu care este gratui si atunci poti så trimiti adres respectivå la cei care tu vrei så-ti aråti fotografile.ex pe situri care îti oferå acet serviciu: Kodac,yahoo,webshots. suces
-
17 Sep 2002, 14:30Dragå mea myki_lili
Dacå te duci la rubrica de diverismente acolo gåsesti si adresa mea de e-mail si adres unde poti så faci cunostinå cu prietenel de pe forum.Lista este scurtå dar ced cå în curînd se v-a face mare.
Uitå-te la fotografi si simte-te bine.
noi asteptåm cu bucurie fotografiile tale. Toate sîntem la fel de curioase unele pe altele.Evele din toatå lumea asteaptå cu neråbdare. trimiiiiteeeee repede fotografiile. -
19 Sep 2002, 13:24miky, ce ai rezolvat cu vila aia a prietenei tale? te-ai descurcat pina la urma cu trimisul pozelor?
da vesti si citeste mesajul de la mychip
Înapoi la: Forum » Tehnologie