Masina de tricotat pt.uz personal

•  
    • 14 mesaje
    17 Oct 2005, 12:04
    1 0
    Fetelor, va rog ajutati-ma cu sfaturi. As vrea sa-mi cumpar o masina de tricotat la mana a doua, dar una buna. O masina care tricoteaza cu mai multe culori si chiar si modele Jackard.
    Spuneti-mi, va rog, ce tip de masina imi recomandati sa cumpar si unde as putea gasi astfel de masini de tricotat.
  •  
    • 9835 mesaje
    18 Oct 2005, 00:42
    0 0
    http://www.okazii.ro/catalog/1120262/foto-electronice/altele/Masina-tricotat-Pfaff-Electronic-6000-sistem-passap.html

(scoate spatiile goale din link)

Din auzite stiu ca Pfaff e firma foarte serioasa.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Oct 2005, 08:50
    0 0
    Iti multumesc donna_imobile pt.adresa. As vrea sa stiu daca ai lucrat vreodata cu o masina de tricotat, pt.ca habar nu am de ce trebuie sa tin cont; ce caracteristici trebuie sa aiba o astfel de masina (nr.si grosime ace, nr.modele, etc.)
  •  
    • 9835 mesaje
    19 Oct 2005, 18:27
    0 0
    Maica-mea are o masina de tricotat inca de acum vreo 25-30 de ani (super-scula era pe vremea aia, adusa de tata din Germania, cu mari sacrificii), cand erau la mare cautare, ca deh, greu gaseai o hainuta draguta...

Tot ce a produs mama la masina aia au fost 2 pulovere, prin anii '80, unul pentru mine si unul pentru sora-mea. De atunci, masina sta cuminte in cutia ei, sus pe sifonier, nou-nouta, ca sa zic asa

M-am jucat si eu nitel la ea cand eram adolescenta, dar n-am putut duce nimic pana la capat. Prin urmare... nu sunt in masura sa te sfatuiesc in privinta datelor tehnice.

Parerea mea personala e ca, daca nu ai neaparat nevoie de o masina de tricotat (ca sa-ti castigi existenta cu ajutorul ei) sa nu investesti bani in asa ceva.
    Pe langa faptul ca folosirea ei nu e chiar asa de simpla (si presupun ca tehnologia de acum e muuult mai complicata fata de ceea ce stiu eu), nici preturile, dupa cum ai putut constata, nu-s de colo.
    Ar fi pacat sa dai o gramada de bani pe ea ca sa ajunga sa se umple de praf prin vreun cotlon al casei.
  •  
    • 14 mesaje
    20 Oct 2005, 14:22
    0 0
    donna_imobile, nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru nemarginita amabilitate cu care mi-ai raspuns. Iti multumesc pentru sfat. Ma gandeam sa fac un ban in plus, pt.ca nu ma ajung cu salariul minim pe economie si-mi doresc sa fac ceva ca sa-mi suplimentez veniturile. Pe mine ma atrag masinariile si aparata electronica. Nu cred ca ar fi o problema sa invat sa lucrez cu o astfel de masina. Din toate domeniile, tricotajul este unul care-mi place. Stau bine si cu imaginatia pt.a crea model. Eu tricotez, cand am timp, cu mana, diverse modele si croieli. De cand am terminat liceul si pana acum, singura mi-am facut bluze, destul de multe, ca sa am cu ce sa ma imbrac. Ai dreptate, cand am vizitat site-ul pe care mi la-i recomandat, am incremenit in fata pretului. E vorba de o masina noua, banuiesc eu.
    Iti multumesc inca o data si sper sa ne mai vorbim.
  •  
    • 67 mesaje
    21 Oct 2005, 15:42
    0 0
    Donna de ce n-o vinzi?
  •  
    • 9835 mesaje
    22 Oct 2005, 18:36
    0 0
    n-auzi, bre, ca e-a lu' coana mare?