camera foto
-
0 0Buna. Vreau sa-mi cumpar o camera foto digitala buna, dar nu prea scumpa si am vazut o oferta la Benq DC E300 sub 3mil. Ma intreb daca merita... Nu prea ma pricep la camere digitale, dar am auzit ca ar fi bine sa-mi iau una de peste 4 megapixeli si zoom optic...asta are 3.12 megapixeli si doar zoom digital...Nu-i ok si asa? Sa mi-o cumpar? Daca se pricepe cineva pls help!!!
-
In general este de preferat o camera care sa aibe si functia unui zoom optic.
Acum depinde si de ceea ce vrea cineva de la ea, eu am un HP735 (15x 3 optic 5 digital) si imi place cum presteaza.As recomanda cumpararea unei camere putin mai scumpe poate mai tarziu functiile in plus se vor dovedi a fi utile.Dai un ban dar sa-l dai cu cap
Achizitia unei camere foto digitale nu este complicata dar pentru cei neinitiati se poate dovedi a fi cam stresanta datorita multitudinii de termeni.Daca e nevoie voi da mai multe detalii privitoare la subiect. -
chestia cu megapixelii e mai putin importanta daca nu vrei sa scoti fotografiile la dimensiuni foarte mari, de genul poster! asa ca un 3.1 sau 3.2 este suficient! mai bine te-ai interesa ca timpul in care afiseaza poza facuta si pana cand poti face o poza noua sa fie cat mai scurt, pe mine asta ma enerveaza cel mai tare la camera pe care o am!
recomand canon, se pare ca sunt cei mai buni! -
Din cate am observat 3.2Mp deja au devenit cam greu de gasit la camerele din ziua de azi,cel putin pe aici prin zona sunt numai de la 4 in sus.
Da,timpul de raspuns este un factor important de luat in considerare dar nu este singurul.
Cat despre Canon or fi ei lideri pe un anumit segment de piata dar nu poti spune ca detin monopolul in totalitate.
Mai sunt firme cum ar fi Sony,HP si de ce nu Nikon... -
Andreea, UITA de zoom-ul digital! Daca vrei sa-ti iei o camera cu care sa faci niste poze la care sa te uiti apoi cu placere, cauta una cu un zoom OPTIC (cel putin 3X), si, in functie de bani, alegi Mpixelii si brand-ul. Oricum, la nivel de amator, 4 Mpixeli sunt absolut suficienti pt poze format 10X15, iar pt vizualizare pe ecranul computerului, sunt de ajuns si 3. Inca ceva: neaparat cumpara si acumulatori, preferabil si de rezerva, precum si o memorie externa! Nimic nu e mai enervant decat sa ramai fara sursa de energie sau "Out of Memory!"