Ce masina sa-mi iau?

•  
    • 165 mesaje
    11 Oct 2005, 15:38
    0 0
    Buna! Vreau sa imi iau o masina...ok ca pret (pana in 7000 eur, care sa consume putin. Mentionez ca vreau sa o folosesc in oras si uneori la drumuri mai lungi(munte, mare)...deci sa fie neaparat sigura, stabila! Ma gandeam la un Matiz/Chevrolet Callos...dar nu cunosc pe nimeni care sa-mi dea niste sfaturi...Voi, soferite cu experienta, ce mi-ati recomanda?
  •  
    • 91 mesaje
    11 Oct 2005, 17:17
    0 0
    Eu am avut matiz.Pt Bucuresti, super, te strecori usor, consuma putin.Acum, mi-am luat megane sedan 2.Super eleganta, super mare, super super, dar multa benzina, multi nervi, e foarte mare.Kallos ti se va da de la dealer numai pe leasing, este masina coreana si crede-ma, nu face banii.Daca vrei o masina sa zic aratoasa, dar fara pic de performanta, ia-ti hyunday, e tot pe leasing si te duce la 8700 euro.Te mai astept cu intrebari
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Oct 2005, 19:53
    0 0
    bijou, Matiz nu e stabila la drum (e facut pe sasiul de la tico, care-i mult mai mic ). interiorul parca e din mucava.
    forget about it.
  •  
    • 827 mesaje
    12 Oct 2005, 09:50
    0 0
    intereseaza-te la renault, clio bicorp de exemplu este micut si din cate am auzit e stabil si chiar merita banii. nu sunt foarte scumpe, matiz nici intr-un caz pentru drumuri mai lungi. kalos nu merita banii.
  •  
    • 635 mesaje
    12 Oct 2005, 15:16
    0 0
    eu de 7000 euro mi-asi lua o dacie
  •  
    • 2144 mesaje
    12 Oct 2005, 15:53
    0 0
    Golan?!...Dacia, Golan sa fie?!?
  •  
    • 635 mesaje
    12 Oct 2005, 17:31
    0 0
    yep, Golan RULES
  •  
    • 5 mesaje
    13 Oct 2005, 13:06
    0 0
    masini japoneze sunt foarte bune, am avut honda, nissan si sunt masini super
    --------------------------------------
    messenger romanesc www.webcontac.ro
  •  
    • 5 mesaje
    13 Oct 2005, 13:08
    0 0
    un coleg lucreaza la renaul si spune ca renault se strica cam des
  •  
    • 165 mesaje
    13 Oct 2005, 20:00
    0 0
    Va multumesc pt sfaturi&astept si mai multe, este totusi o decizie grea...Deci Matiz e instabila, Callos nu face banii, de Nissan sau Hyundai nu am bani, iar dacia logan e atat de controversata...Pana la urma, cum e? Aa...ce parere aveti despre Skoda Fabia, am vazut ca arata bine, o fi si buna?...
  •  
    • 5 mesaje
    13 Oct 2005, 20:14
    0 0
    Dacia Logan e ok, nu se strica, stiu asta de la oameni care lucreaza cu ea
  •  
    • 664 mesaje
    13 Oct 2005, 20:30
    0 0
    Nu ma pricep la masini deloc.conduc de un an o Dacia Logan...in 14 sept 2004 am luat carnetul in 16 a venit masina.
    In prima luna m-am bagat in bordura si i-am facut praf capacele,am dat in toate gropile cu ea si nu are nimic.
    am fost la drum lung pana la Budva unde a fost o dulcica la consum.
    In schim in oras nu o mai laud atat de tare la capitolul consum desi tatal meu spune ca toate masinile consuma mult in oras...loganitza mea in jur de 9 - 10 in oras.
    Succes si sa iei o hotarare inteleapta.
  •  
    • 3311 mesaje
    14 Oct 2005, 00:01
    0 0
    dacia tot dacie ramane, poa' sa aiba ea si motor de maybach!
    cat despre matiz, mie nu mi se pare sigur deloc, are capota aia asa mica, daca ai intrat in unu', 0 siguranta.
    cat despre tico.. ce sa-ti spun, avea cineva si pur si simplu un tir care a trecut mai in viteza asa printr-o curba, am inteles, l-a aruncat de pe sosea. ciudat, da' omu' s-a trezit.. in afara carosabilului!
    masinile mele de suflet sunt Meganurile (ghici de ce! o sa imi iau si io una si o sa ii pun un numar cu XX-YY-MEG kool )

la preturi mai ridicate.. (daca imi amintesc tu ai spus ceva in jur de 9-10.000 de E):
    wolkswagen are prietenul meu si merge misto. passat.. e si mare, arata si bine.. are si siguranta. (sa nu uiti de asta, e un criteriu foarte important).
    ah, da, si ar fi BMW X5, dar .. deja mergem la cateva mii bune
    eu una zic sa mai astepti daca nu ai bani de ajuns si sa iei o masina care sa iti ofere siguranta, consum cat mai mic , pachet de nervi - optional.
  •  
    • 3311 mesaje
    14 Oct 2005, 00:03
    0 0
    uhm.. am vazut apoi ca ai spus de 7.000. se pare ca eu m-am aruncat departe. dar asta-i parerea mea.. tu fii cu ochii in patru cand iei masina, ca nu cumperi in fiecare zi
    de fiat ce zici? ala micut.. pentru fete/femei.
  •  
    • 165 mesaje
    14 Oct 2005, 08:48
    0 0
    Megutz, esti o draguta De Fiat nu stiu nimic, cat costa?...este sigur? da-mi detalii daca stii. Ideea e ca imi pot lua o masina pana in 10.000 euro, maximum maximorum Dar macar sa mearga bine! Si eu cun cativa oameni care au Logan si le merge bine...dar acum ce sa zic....
  •  
    • 635 mesaje
    14 Oct 2005, 10:58
    0 0
    eu sunt f multumita de golan, este o masina facuta pentru romania, pentru drumurile si conditiile din tara asta.

e rezistenta, frumoas (mie chiar imi place cum arata) si suficient de dotata pentru pretul care il are.

un singur lucru nu ma incanata, loganurile cu motor de 1.4 mi se par putin lenese...in rest e ca si clio.
  •  
    • 3311 mesaje
    14 Oct 2005, 12:47
    0 0
    mie nu imi place portbagajul la logan. e ca nuca-n perete.. s-a dorit sa fie si mare, si estetic. na ca nu au realizat decat una din doua..
  •  
    • 3636 mesaje
    14 Oct 2005, 22:06
    0 0
    sal fetele, io va recomand cu incredere fiat seicento, o am de 2 ani si e super super, consuma infim, insesizabil, e micutza... mie imi place. e de dama. nu neg ca m-as baga la un wv golf sau un astra nou, da mai astept...
  •  
    • 3337 mesaje
    15 Oct 2005, 08:37
    0 0
    Citroen C1 ar fi o alegere buna ..sau Citroen C2. Matizul este si el o masina bunicica. Donna las-o cu stabilitatea ca nu merge fata cu 80 in curbe.
    Ai putea sa mai incerci si VW Lupo (asta pe varianta Diesel de 1l si un pic consuma chiar putin).
    Mai exsista un Daewoo (Chevrolet) expus la Siab (uite ca nu am retinut cum ii zice) asa cam de dimensiunea unui matiz. Este un model nou insa. Daca ajungi la Siab este singura masina verde de la ei de acolo de la stand.
    Este posibil insa ca pentru anumite optiuni de mai sus sa mai ai nevoie de macar 1500-2000 de euro.
    O alta varianta ar fi Corsa 1,2l (tot cu ceva bani in plus). Eu zic sa nu te grabesti si eventual sa mai strangi un pic niste bani si sa iei ceva bun
  •  
    • 3311 mesaje
    15 Oct 2005, 19:45
    0 0
    bijou, si tu
    cred ca ar fi mai bine sa mergi la reprezentante si sa vezi exact cum arata masina. de altfel, gasesti pliante sa iei acasa sau placute pe acolo. inregistreaza datele si mergi in liniste si alege tu.
    vezi oferte, super-oferte..
    pana la urma, trebuie sa iti placa si cum arata, ca doar tu o 'porti'. degeaba iti zic io ca e fain meganul, daca tu nu il poti suporta. banul tau, tu comanzi