sal!
-
0 0as dori sa-mi spuneti cum pot asculta melodiile lui richard marx si care este
site-ul lui eu stiu ca este richardmarx.de va rog foarte mult.
va multumesc! -
Sa cer ajutor?Nu,de cele mai multe ori nu.Pentru ca am invatat sa ma descurc singur.Eu inteleg sa ajuti pe cineva intr-o problema mai complicata,care nu stie toata lumea sa o rezolve, de exemplu gasirea unei adrese specializate,informatii,poze si mai stiu eu ce altceva.
Dar ar trebui ca o persoana inainte sa intrebe ceva de genul "de unde/cum iau programul x" sa poata sa faca un mic efort si sa dea un search pe google.Nu de alta dar cazurile astea mi se par ca cer "mura-n gura" sa li se dea.Subiectul in cauza nu era ceva complicat,sa iti trebuiasca facultate pentru a-l rezolva.
Dc am atitudinea asta?Simplu,pe celelalte forumuri pe care activez se trezesc diverse persoane sa creeze topicuri privind probleme care au fost dezbatute de n ori in cadrul acelorasi topicuri,lor FIINDU-LE LENE sa se uite putin prin forumul cu pricina.Iar apoi se intreaba dc ceilalti useri lanseaza flame-uri la adresa lor...Exemplu concret:in fiecare an pe forumul SEI (al invatamantului) se creeaza in perioada bacului zeci daca nu chiar sute de subiecte de tipul "unde se gasesc subiectele din anii trecuti" sau "programa pentru materia x", nu conta ca raspunsurile pentru aceleasi intrebari se gaseau la cateva click-uri mai incolo.
Ma rog,inchei aici,trebuie sa ma pregatesc de plecare dar daca situatia o cere voi continua discutia cu alta ocazie.