cum se transf. o imag. TIF inJEPG ?

•  
    • 727 mesaje
    6 Oct 2005, 10:51
    0 0
    daca stie cineva cum se poate schimba o imagine TIF in JEPG va rog sa ma anuntati. am o poza scanata si nu pot sa o trimit mail ca nu e JEPG . trebuie cumva un program special care sa o citeasca? am scanat-o cu imaging lnc.
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Oct 2005, 11:21
    0 0
    Da, iti trebuie un editor de imagine. Adobe Photoshop cred ca ar fi cel mai bun, pentru ca iti ofera multe optiuni care te intereseaza pe tine - poti schimba formatul, dimensiunile, rezolutia - ba chiar ai la dispozitie si varianta Save for web, cu ajutorul careia poti optimiza imaginile in functie de necesitati.
    Pana o sa faci rost de aplicatia asta (merita sa o ai), daca fotografia nu e foarte mare (adica daca are maximum 4-5 mega), poti incerca sa mi-o trimiti pe donna_imobile@eva.ro, si ti-o voi salva eu ca jpg. Nu uita sa mentionezi daca poza urmeaza a fi doar vazuta sau trebuie printata la o calitate mai bunicica.
  •  
    • 727 mesaje
    6 Oct 2005, 12:16
    0 0
    merci donna acum iti trimit mail. trebuie sa o trimit unei verisoare si nu pot ca e tif .te pupacesc.iti trimit de pe yahoo sunt grgmhla@yahoo.com
  •  
    • 727 mesaje
    6 Oct 2005, 13:02
    0 0
    ai primit mail-ul?
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Oct 2005, 19:56
    0 0
    Ti-am trimis jpg-ul.

Am incercat sa vad cu ce aplicatie uzuala se mai pot deschide tif-urile care iti rezulta la scanare: le deschide Microsoft Office Document Imaging, pur fi simplu daca dai dublu-click pe fisier.

Prin urmare, cred ca verisoara ta ar putea vedea fara probleme tif-urile de la tine, daca are Office-ul instalat (si ma indoiesc ca nu-l are)
  •  
    • 727 mesaje
    7 Oct 2005, 10:42
    0 0
    multumesc muuuuuuult donna . esti o scumpete de fata.
  •  
    • 2903 mesaje
    8 Oct 2005, 00:51
    0 0

scumpete de fata!

god ma prapadesc de ras!!

ma iertati cred ca am luat-o razna de stau pe net in creierii noptii si ma hlizesc din nimicuri (o fi febra)
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Oct 2005, 22:38
    0 0
    serenity, vrei o aspirina in format tif sau jpg?
  •  
    • 2903 mesaje
    9 Oct 2005, 23:15
    0 0
    razi tu razi...insa io tot week-endu' am stat in casa si m-am tratat cu diverse...

nu am iesit la lumina soarelui deloc...e adevarat ca-mi si place sa-mi plang de mila insa deh...

vreau aspirina in format jpg

sar'na ptr grija...esti o dulceata de fata ..
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Oct 2005, 12:42
    0 0
    daaaaa stiuuuuu o dulceata de cirese amare