stii cineva cum e Offline Messages?

•  
    • 22 mesaje
    28 Sep 2005, 12:26
    0 0
    nu stiu daca am intrat unde trebuie,dar incerc totusi.
    stii cineva de ce nu primesc pe messenger ,mesajele care sunt postate cand am calculatorul inchis?
    nu se intampla de mult timp si eu nu am reusit sa gasesc nici o explicatie.
    am mai deschis o adresa si pe acea adresa primesc mesajele postate cand sunt offline.
    stiti voi e casuta aia cu Offline Messages,care ar trebui sa se deschida daca am mesaje,odata cu intrarea pe mess.
    multumesc mult
  •  
    • 1744 mesaje
    29 Sep 2005, 10:13
    0 0
    Ia incearca si asa: intra messenger-->Preferences--->Archive si selecteaza "Yes, save all my messages".

Si verifica inainte daca persoana de la care astepti mesaj nu e trecuta din greseala pe "ignore".
  •  
    • 22 mesaje
    29 Sep 2005, 14:06
    0 0
    multumesc pt.raspuns.
    am incercat dar tot nu merge.
    tin sa cred ca e ceva in neregula cu adresa mea de mail,dar nu reusesc sa-mi dau seama ce.
    pe cealalta adresa de mess imi apar toate mesajele offline si am aceleasi setari.
  •  
    • 635 mesaje
    29 Sep 2005, 14:17
    0 0
    folosesti cumva yahoo messenger?

cred ca are o problema yahoo, ori cu clientul de msg ori de la ei de la server dar eu pierdeam mesaje si cand eram online.

acum am trillian si deocamdata e ok.
  •  
    • 211 mesaje
    29 Sep 2005, 14:26
    0 0
    Achamot de la ignor nu este sigur, daca era nu avea id-ul in lista prietenilor si nu mai merge sa-i scrii...trebe sa-l adaugi, in fine...

de la arhiva, nici atat, nu are nici o legatura...arhiva cu offlinele

uneori se agata userul de server..mai ales cand pica internetul si yahooul nu-ti face pingul, mesajele nu intra in offline, ca serverul te vede ca fiind available..sau ym poate fi blocat de firewall. daca nu exista unul separat poate din sp2 de la xp.
  •  
    • 22 mesaje
    29 Sep 2005, 16:20
    0 0
    nu stiu daca problema e firewal-ul pt ca cum am mai zis pe cealalta adresa imi intra mesajele,si folosesc acelasi calculator.
    deci problema e ca nu-mi apare casuta cu offline messages pt un singur ID de messenger.pt celelalte e totul in regula
    de asta m-am gandit ca,eventual contul meu sa aiba ceva.dar nu mai stiu ce.....
    si asta e adresa pe care o folosesc...
  •  
    • 1744 mesaje
    29 Sep 2005, 17:26
    0 0
    Nu e firewall-ul, ca atfel nici nu s-ar putea loga.
    La ignore e posibil sa il bagi si din greseala daca nu e pe lista.
    Daca e pe lista de "friends" primesti un mesaj ca tre` sa il scoti mai intii.
    Eu am avut o problema asemanatoare din cauza unui antivirus. Ma lasa sa ma loghez, cind voiam sa scriu cuiva un mesaj mi se bloca.
    :O