Virusi

•  
    • 247 mesaje
    18 Iul 2002, 23:13
    0 0
    Am trecut prin momente grele din pricina unui virus nedetectat de RAV8 care in cateva minute mi-a facut calculatorul inutilizabil.Inca n-am depistat sursa lui,de aceea as vrea sa va intreb daca credeti ca e posibil ca virusul sa-l fi luat salvand artcole si mesaje de pe eva.ro.
    Daca e printre voi cineva care se pricepe la virusi si poate sa-mi spuna mai multe despre ei,respectiva e rugata sa-mi raspunda la acest mesaj pe privat eventual cu o adresa de e-mail fiindca doresc sa stiu cat mai multe despre acest subiect.
    De asemenea,oricine s-a confruntat vreodata cu un astfel de "fenomen" e rugata sa ne impartaseasca din experienta sa.Ma intereseaza in primul rand sa stiu care sunt cele mai eficace programe antivirus si de unde le-as putea obtine,precum si care ar fi siturile"periculoase",adica susceptibile de a transmite virusi,precum si care sunt siturile cele mai sigure.
    Va rog sa nu radeti de naivitatea mea fiindca posed si utilizez un calculator de putina vreme,am investit mult(bani,timp,munca,energie etc)pentru el si de cand am descoperit Internetul am devenit de-a dreptul fascinata(ca sa nu zic dependenta!)de el.De cand cu virusul asta insa mi-e frica si sa deschid calculatorul,darmite sa mai downloadez ceva.
    Nici nu stiu daca am mai mare nevoie de sfaturi tehnice...sau de un psihoterapeut!