telefon "ORANGE" SPV
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
10 Aug 2005, 12:460 0http://www.dialog.ro/phones/orange-c500-ro.html
daca aveti de gand sa va luati acest telefon sfatul meu este sa cascati ochii bine.
eu si prietenul meu de 3 zile cumparam acelasi telefon (SPV C500) si asta nu ca am fi fani ci pentru ca nu gasim un telefon fara bug-uri....toate au un pixel mort sau dimpotriva prea viu care sta tot timpul aprins...in diverse zone ale ecranului
Veti spune ca un punct alb pe ecran nu e mare filozofie...pe noi insa ne contrariaza la culme chestia asta: cum e posibil ca intr-un lot intreg de telefoane (Altex- Mall Vitan) sa nu existe nici macar un sg telefon fara acest defect!
cea mai 'neagra" banuiala a noastra este ca DIALOG s-a prins ca-s rebuturi si le-a trimis pe p-ta est europeana...fiindca merge la romani!
-
10 Aug 2005, 21:40Tata mi-a luat acest mobil acum vreo 5 luni...mie nu mi-a placut cine stie ce, deoarece este foarte greu si are multe utilitati pe care nu le folosesc. Dar mi-a placut ca are camera si cablu de transfer de date pe calculator.
N-am observat nici un punct alb pe ecran... -
11 Aug 2005, 11:53e minunat atunci!
asta are punct alb pe ecran...insa vanzatorul de la Mall a fost super dragutz, a dat telefoane si ne-a gasit un alt aparat (fara pixeli morti) care ne va parveni in aceasta seara.
ne-a surprins placut solicitudinea acestui tip
.
P.S telefonul tau "strange" praf sub ecran?
Înapoi la: Forum » Tehnologie