Cum scap de asta?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
29 Iul 2005, 16:030 0Iata cu ce m-am ales eu pe yahoo messenger si nu mai pot scapa. Mi-a trimis o amica un mesaj si apoi mi-a aparut ceva cu www.funbuddy....am accesat site-ul respectiv si de atunci ori ori de cate ori trimit mesaje pe messenger, dupa primul mesaj se genereaza automat reclama asta...voi ati patit-o? cum scap de asa ceva...am instalat messengerul din nou dar degeaba!
-
29 Iul 2005, 17:28Undeva in corpul reclamei nu exista optiunea "unsubscribe", ca sa o bifezi si sa nu se mai genereze automat?
-
29 Iul 2005, 18:46Want to see your buddy's cool new IM icon? Go to http://buddies.funbuddyicons.com/?ZBzeb032YYCA
Iata mesajul cu pricina... -
29 Iul 2005, 22:42iti instalezi un antispyware. La fel mi se intaplase si mie si doar asa am scapat.
-
1 Aug 2005, 15:26Buddy asta e un jeg ticalos si nenorocit in ultimul hal...
Daca Windows 2000 sau Xp sugerez sa te duci pe site-ul Microsoft si sa iei Microsoft AntiSpyware. Eu cu asta ma protejez
. -
1 Aug 2005, 19:25spybot search and destroy sau lavasoft. la fel de bune (personal, le consider mai bune ca anti spy-ul de la MS)dar mai putin consumatoare de resurse masina. si mai vechi pe piata deci mai stabile
Înapoi la: Forum » Tehnologie