MESSENGER - URGENT!
-
0 0Nu stiu ce se intampla cu mess-ul meu. Am mai avut probleme din astea cateodata dar si-a revenit. Aseara mergea iar azi dimineata deodata...mort.
Incerc sa ma conectez, imi scrie connecting to yahoo! as xxxxxx si nu mai face nimic. Am reinstalat versiunea beta si acelasi lucru.
Va rog daca stiti ajutati-ma si pe mine.
Multumiri! -
sa inteleg ca ai yahoo messenger versiunea beta. beta se numeste o versiune care inca nu a trecut de toate testele, este o prima versiune alansata pe piata. poate avea buguri sau poate sa fie buna dar in nici un caz nu garanteaza stabilitatea vesiunilor.
nu stiu in cazul tau fix de ce nu se conecteaza..poate serverul yahoo-ului are probleme, poate clientul (programelul de msg). in orice caz eu iti recomand sa iti iei ultima versiune de pe messenger (nu cea beta) si sa o instalezi pe aia.
ori...foloseste alt program, cum ar fi trillianul. e tot program de messenger dar merge pe mai multe canale deodata: yahoo, msn, icq, aim, irc. -
tokmai intrasem aici ca sa bag acelasi topic nu stiu ce are messul poate daca ati patit mai multe e de la ei..astazi a mers bine merci iar acum de jumatate de ora imi zice ca se conecteaza as xxxx si nu merge...nu stiu ce as putea sa ii fac
netul imi merge okay nu mi-a facut probleme in ultima vreme si nici cu messul nu am mai patit asta.