DC++
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
8 Iun 2005, 03:250 0Pentru fetele care descarca de pe DC++:
Nu stiu sa-l folosesc, desi mi-am facut un nike, am sherat suficient, am si cateva hub-uri...
Cum pot sa descarc? -
15 Iun 2005, 16:31Se pare ca doar atata minte ai, deci.....la ce sa-mi mai bat capul cu tine. Cea mai mare insulta e ignoranta.
-
15 Iun 2005, 16:31Se pare ca doar atata minte ai, deci.....la ce sa-mi mai bat capul cu tine. Cea mai mare insulta e ignoranta.
-
15 Iun 2005, 21:31chiar daca ai facut setarile corect la dc++ nu vei putea downloada de la orice user de pe hub depinde de providerul tau cu cine este interconectat....dar vei avea un download foarte bun in mod sigur de la cei care au acelasi provider cu tine...incearca sa afli si care este hubul cu userii din aceeasi retea cu tine
-
4 Iul 2005, 16:49Exista hub-uri care sunt specific create pentru abonatii unui anumit provider. Google te va ajuta sa gasesti hub-ul din orasul tau pentru provider-ul tau.
Daca ai IP public seteaza tipul IP-ului pe Activ. Daca ai acces la net prin alt PC care functioneaza ca gateway, seteaza tipul IP-ului ca fiind Pasiv. Daca folosesti un proxy... mai bine renunti.
Înapoi la: Forum » Tehnologie