Cum fac mircul sa mearga??????????
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
22 Mai 2005, 02:100 0Spuneti-mi si mie cum fac sa mearga mircul.Nu vrea sa se conecteze.Astept raspuns.Ceva un proxi??????
-
22 Mai 2005, 13:36pai in primul rand trebuie sa-l descarci de pe net de la mirc.com...pe undeva pe pagina scrie "download"..si urmezi instructiunile date de ei pe acolo..il instalezi pe unul din discuri.iti vor face un shortcut pe ecran si accesezi acel shortcut..iti va aparea o ferestra unde te va intreba daca "continue" si langa "registrer now"..dai continue si -ti va mai aparea o ferestra cu niste date pe care va trebuii sa le completezi(nickul tau,un nick secundar,o adresa de mail,serverul la care vrei sa te conectezi,etc)..dupa ce le-ai scris pe toate in stanga ecranului este o colona :connect,servers,options,etc..dai servers si alegi un server..eu sunt pe underworld...dupa parerea mea ce-l mai bun!in final "connect to server" si-ti va mai aparea o ferestra in care sa scrii canalul...daca mai ai nelamuriri astept mesajul tau..
-
24 Mai 2005, 03:42Asta stiam si eu.Eu am intrebat cum fac sa mearga?Nu vrea sa se conecteze.Cred ca e vb de un proxi dar eu nu stiu cum sa il bag.Merci mult.
-
30 Mai 2005, 18:41nu ai nevoie de nici un proxy pt a te conecta pe mirc.cel mai simplu la conectare este...dupa ce ai trecut de faza cu "continue" si "register now"...inchide toate ferestrele ce ti se mai deschid si poti urma urmatoarele comenzi care sunt mai simple:
/server eu.undernet.org (-asta pt conectare la server si el isi va alege cel mai bun server care il gaseste)
/j #"canal" (-unde "canal" este numele canalului pe care vfrei sa intri)
/nick "nume" (-unde "nume" este ce nume vrei sa ai pe mirc)
..In cazul in care nu poti totusi sa te conectezi...spune mai multe informatii despre problema pe care o ai, referitor la faptul unde se opreste conexiunea si atunci iti voi putea da mai multe inf.exacte. -
31 Mai 2005, 23:57Nu se conecteaza de nici un fel.Il las sa ia toate serverele la rand undernet.Sta o ora si degeaba.
Înapoi la: Forum » Tehnologie