aspirator contra acarieni
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
19 Mai 2005, 12:400 0Buna fetelor,
Sunt intr-o mare dilema. Trebuie sa imi cumpar un aspirator cat mai bun, impotriva acarienilor si a prafului, sa aiba un filtru foarte bun sau sa fie cu apa. Oscilez intre un aspirator Electrolux, special conceput pentru cei alergici, cu filtru HEPA si putere 1 800 si cel de la Zeper, cu filtrare prin apa si putere de 1 400. Diferenta de pret este destul de mare; Electrolux este 250 EUR iar Zepter este 500 EUR. Are vreuna dintre voi unul dintre cele doua aspiratoare sau stiti pe cineva multumit de unul din cele doua. Trebuie sa iau o decizie cat mai repede, insa nu am nici o parere personala a unui utilizator. Agentii de vanzare fac reclama propriului produs ...normal.. Multumesc anticipat... -
20 Mai 2005, 14:24uite un raspuns:
Fiind alergic la praf am cautat un aspirator cu filtru de apa si am cumparat din Metro - Aqualand cu putere 1500 watti. Dupa un an de folosire pot sa spun ca sunt supermultumit de el ; si spun asta mai ales din punct de vedere a sanatatii: daca inainte stranutam si aveam rinite f. des acum nu mai am aceste simptome, chiar daca aspir o data la 1 - 2 saptamini; pot sa spun ca mi s-a imbunatatit spectaculos calitatea vietii; e adevarat ca a fost ceva mai scump (aprox. 8 mil. atunci) si ca e un pic mai pretentios la intretinere (tb. spalat dupa fiecare folosire); -
20 Mai 2005, 14:33o alta informatie pe care n-am probat-o dar daca te intereseaza...:
"cauta pe net Rainbow E Series...si o sa gasesti p site-uri gen E-bay oferte incepand de la 500$....."
Rainbow fiind de departe cel mai bun. Unii spun de Kirby. De asta chiar nu stiu nimic. Poate evele din Canada, USA sau alte tari pe unde se gaseste aspiratorul ne pot da informatii. -
20 Mai 2005, 15:06Merci myway, din pacate am apucat deja sa comand de la Siemens, un aspirator destul de puternic cu multe filtre, sper sa fie bun. Chair azi am mai citit pe un forum de Aqualand, sper sa nu regret ca am ales Siemens si nu am luat Aqualand. O zi buna !
Înapoi la: Forum » Tehnologie