CERF
-
0 0A fost cineva la CERF?Cum vi s-a parut?Mie mi s-a parut destul de slabut,si foarte aglomerat!
-
Eu am fost. Am constatat (si impreuna cu tovarasa mea ca si ea a fost de aceeasi parere) ca mai mult erau fete goale pe acolo. Se pare ca se incerac o exacerbare a sexualitatii pentru a atrage clienti. Habar nu am daca functioneaza in domeniul asta. Oricum nu cred ca a fost mai slab sau mai bun ca in anii precedenti. Ce pot sa spun este ca lumea IT este saturata cu produse. Deja se ajunge la a se crea nevoi imaginare pt a vinde ceva....orice. De ex ar fi fost misto daca ar fi fost demonstratii cu holograme sau VR Spaces sau de ce nu cu costume invizibile (astea sunt facute din fibre optice si se folosesc de armata). Cred insa ca efortul financiar ar fi fost prea mare totusi.
-
Da,chestia ca erau prea multe fete cam dezbracate am observat-o si eu,si in anii trecuti parca nu era asa.Unde intorceai capul,vedeai o fusta scurta,un decolteu,o fata dezbracata vopsita.Alt lucru care nu mi-a placut a fost ca s-a inceput transformarea acestui tirg intr-un fel de bilci(parca prea multe tombole,concursuri si alte briz briz uri de astea care zic eu ca n-au legatura cu domeniul IT).In alti ani era ceva mai sobru,si imi placea mai mult asa.
-
Eu am fost la CERF cu firma la care lucrez si bineinteles in fiecare zi am vazut-o pe fata in tate goale care umbla pe acolo pictata. Nu mica mi-a fost mirarea ca luni sa ma intalnesc cu ea in statia din fata blocului meu. Fara sa vreau am urmarit-o cu privirea si unde credeti ca s-a dus?... La scoala... e eleva la liceul de langa mine... o avea 18 ani? Vai de mama noastra...