Skype, please!

•  
    • 160 mesaje
    23 Apr 2005, 12:55
    0 0
    Este cineva care foloseste cu succes programul Skype? Am auzit ca e bun.

Am incercat sa fac si eu download dar intampin probleme in momentul in care ar trebui sa-mi fac contul.

As vrea sa stiu ce facilitati imi ofera si daca e "functionabil"
    Mersi!!!
  •  
    • 573 mesaje
    23 Apr 2005, 13:48
    0 0
    Eu folosesc.Este functionabil,sint foarte multumita.Incearca sa-l pui,e misto.Nu-mi dau seama de ce nu reusesti.
  •  
    • 160 mesaje
    23 Apr 2005, 14:33
    0 0
    Chiar acum am incercat sa-l aduc a doua oara. Am ajuns la captul rabdarii, dupa instalare, calculatorul lucra aiurea, asa ca am facut iar uninstall.

Cand vreau sa-mi creez contul, incearca...dureaza si nu mai termina, imi apar mesaje ca Skype-ul incearca sa acceseze internetul(???) si low risc. Si aveam atata nevoie de el, de voice-ul de la mess nu sunt foarte multumita.

O sa mai incerc pe alt calculator sa fac instalarea si atunci o sa vad daca PC-ul meu e problema.
  •  
    • 39 mesaje
    23 Apr 2005, 23:42
    0 0
    eu am e foarte bun,toate prietenele mele il au dar sincer ,cred ca e plin de virusi,sincer eu nu stiu ce sa zic,intr-adevar se aude misto si tot dar ........acum stii si pe yahoo pana la urma este acelasi raha.t
    eu cand mi l-am coborat a fost foarte usor,
    oricum
    succes
  •  
    • 1478 mesaje
    24 Apr 2005, 11:01
    0 0
    skype e f bun pt conversatii voice dar foloseste f multe resurse.
    nu e nici unvirus..eu il am de ceva timp si functioneaza impecabil.
    faza e ca "papa" cam multe resurse si teava de net...
  •  
    • 202 mesaje
    24 Apr 2005, 23:26
    0 0
    Da, e functional ( nu functionabil ).
    Apropo de virusi: exista o regula generala: cind se descopera ca un soft prezinta ,,gauri" de securitate, utilizatorii sint avertizati si , in general, apare imediat o versiune noua, mai sigura.
  •  
    • 287 mesaje
    25 Apr 2005, 02:03
    0 0
    il folosesc si eu ,se intamapa ca uneori calitatea sunetului sa fie haioasa (persoana cu care vorbesc ma aude cu intaziere) de vreo 2-3 ori ne-am auzit bine insa alte dati renuntam sa mai vorbim pentru ca e enervant.