Restart-AJUTOOOOOOOOOR

•  
    • 541 mesaje
    11 Apr 2005, 21:16
    0 0
    am o mare problema. mi se restarteaza calculatorul la 2-3 minute atunci cand lucrez in WORD. de ce? va rog, ajutor!
  •  
    • 247 mesaje
    11 Apr 2005, 22:01
    0 0
    posibil sa ai un virus
  •  
    • 541 mesaje
    12 Apr 2005, 11:57
    0 0
    nu stiu ce sa zic. ca am mcafee2005 si am si scanat on-line cu inca vreo 2 antivirusi diferiti. si, nimic! acum mi-a zis cineva ca se poate sa fie de la memorie. habar nu am ce e!
  •  
    • 247 mesaje
    12 Apr 2005, 13:28
    0 0
    numai cand lucrezi in word se intampla ? ciudat nu stiu daca este asta solutia dar incearca sa-l defragmentezi , daca tot nu merge roaga pe cineva sa-ti reinstaleze office - ul . succes
  •  
    • 541 mesaje
    12 Apr 2005, 13:32
    0 0
    mersi mult. da, doar in word. si mai da si mesaje din alea de eroare si il inchide. am vazut acum ca a mai fost cineva cu problema asta pe forum.
  •  
    • 1132 mesaje
    12 Apr 2005, 18:18
    0 0
    Cred ca este vb de un macro. Sub word (si toata suita office) se pot creea macrouri (bucati de cod in visual basic) care pot fi malitioase. Daca ai sa obs se mai intampla uneori ca word sa iti dea un mesaj cum ca fisierul pe care vrei sa il deschizi are macro in el (care poate fi daunator). Este posibil ca tu sa fi deschis un astfel de fisier si sa se fi executat codul. E ciudat insa cu nu ti-a gasit nici un antivir nimic. Sa incerci si cu kaspersky 5.0 si nod 32. Daca nu vrea nici asa.....reinstaleaza word. Desi daca iar ai sa dai peste fisierul posibil infectat..
  •  
    • 541 mesaje
    14 Apr 2005, 02:26
    0 0
    mai nou mi se restarteaza s cand stau pe net. fara sa am nimic altceva deschis. dar nu asa des ca in word. ca o data-de doua ori pe zi. ce sa ma fac? abia l-am formatat acum o luna.helllpppppppp!
  •  
    • 247 mesaje
    14 Apr 2005, 08:46
    0 0
    daca singura nu reusesti sa rezolvi problema de ce nu incerci sa dai un telefon la firma de la care ai cumparat calculatorul chiar daca acesta nu mai este in garantie .
    daca spui ca ai scanat si nu ti-a gasit virus poate ca problema e legata de incalzirea sistemului si trebuie curatat cooler-ul eventual pus inca unul , cu primul meu calculator eu am patit asta
  •  
    • 1132 mesaje
    14 Apr 2005, 10:09
    0 0
    Se poate ca zana sa aiba dreptate. mai ex pos ca sa ai pb cu memoria sistemului. intra in bios si steaza cas latency pe o valoare mai mare.
  •  
    • 70 mesaje
    20 Apr 2005, 23:22
    0 0
    Daca se reseteaza doar cand lucrezi in Word nu cred ca e de la cooler(desi nu e rau nici sa cureti coolerul, mai trebuie din cand in cand).Daca supraincalzirea procesorului ar fi cauza atunci s-ar restarta indiferent ce ai lucra pe calculator.Oricum poti intra in BIOS ca sa te convingi la ce temperatura ajunge procesorul tau.Normal ar fi in jur de 50 grade.Daca e mai mult de 55 trebuie sa cureti coolerul sau iti trebuie un cooler mai puternic.Ai putea sa incerci sa reinstalezi word-ul daca nimic altceva nu merge.Probabil sa aiba vreo eroare.Macar asa iti dai seama daca e de la word sau nu.
  •  
    • 10 mesaje
    5 Mai 2005, 20:54
    0 0
    Am avut si yo virusul ala trebuie sa-ti formatezi calcu
  •  
    • 541 mesaje
    6 Mai 2005, 01:26
    0 0
    k. mersi mult. nu stiu cum, dar am fost plecata o sapt, iar de cand m-am intors calc meu merge f bine. ciudat... ca nu i-am facut nimic.
  •  
    • 302 mesaje
    6 Mai 2005, 01:36
    0 0
    Si mie mi se mai intampla sa mi se restarteze calc dar numai atunci cand isi depasea limitele.Astfel mi-am dat seama ca era vb despre niste drivere pentru placa de baza.Tot ce vreau sa stiu de la tine ce configuratie are calc tau si mai ales cata memorie ai?Te pup!!