Mobilier practic de bucatarie

•  
    • 1 mesaje
    29 Mar 2005, 14:56
    0 0
    Stiti oare un furnizor de mobilier de bucatarie, cu design modern si practic in acelasi timp?
  •  
    • 247 mesaje
    1 Apr 2005, 15:56
    0 0
    Selena de ce nu incerci sa-ti faci un mobilier la comanda ? iti alegi singura modelul si plus ca vei sti sigur ca nu vor ramane spatii inutile , mie mi-au placut mult niste modele , le poti vedea pe www.detremmerie.be
  •  
    • 664 mesaje
    3 Apr 2005, 16:09
    0 0
    Selena sunt de aceeasi parere cu zana ...Sunt arhitecta si de vreo luna testez si eu piata in vederea amenajarii propriului meu apartament si sunt f dezamagita de oferta de pe piata.Deci repet sustin parerea zanei , cred ca mult mai ok ar fi sa iti faci un mobilier la comanda ...e drept ca asta ar inseamna sa studiezi o vreme pana ce vei decide ceea ce doresti.Recunosc ca si pt mine e o mare problema aspectul acesta.O saptamana vreau un stil si o combinatie de culori iar saptamana cealata imi doresc altceva.
    Mult succes.
  •  
    • 664 mesaje
    3 Apr 2005, 16:14
    0 0
    Zana...super site-ul.Mie imi place f mult rosul iar imbinarile de culori de acolo sunt mortale la fel si mobilierul.
  •  
    • 247 mesaje
    4 Apr 2005, 11:30
    0 0
    ma bucur ca ti-a placut site - ul si cred ca e foarte placut sa fii arhitecta de cand ai terminat aceasta facultate ? daca se poate
  •  
    • 664 mesaje
    4 Apr 2005, 20:38
    0 0
    In 2003 am terminat studiile.
    Da,e interesanta meseria asta putin mai dificila pt femei zic eu pt ca iti fura mult timp dar e ca un microb o data ce ti-a intrat in sange nu mai scapi.
    Pt mine a fost mai greu in primii ani de facultate deoarece am terminat un liceu pedagogic.
  •  
    • 247 mesaje
    6 Apr 2005, 11:09
    0 0
    Aytana am o intrebare pentru tine legata de pretul unui proiect , orientativ ca nu stiu ce sa mai cred si daca pretul poate fi influentat de faptul ca terenul pe care se va construi este situat in extravilan
  •  
    • 257 mesaje
    6 Apr 2005, 11:54
    0 0
    o idee pentru mobilier de bucatarie, mai putin pusa in practica la noi, dar experimentata (si reusita) de subsemnata este mobilierul zidit. se poate construi din bca sau gips-carton (ultima varianta aleasa de mine) si imbracata in faianta. este, intr-adevar, rustic, mai mult sau mai putin, dar efectul: uau! i-am dat pe spate pe toti. mai ales ca iti permite realizarea de forme cum nici n-ai fi crezut ca se poate.
    dezavantaj: nu poti muta mobila, de aceea trebuie gandit foarte bine proiectul, astfel incat sa nu regreti absolut nici un detaliu.
    si bineinteles, trebuie sa se armonizeze cu stilul ales pentru restul spatiilor.
  •  
    • 247 mesaje
    6 Apr 2005, 13:22
    0 0
    foare interesanta ideea dar ma gandesc nu este destul de dificil de pus in practica ? nu stiu doar ma gandesc acum asa da mai multe detalii
  •  
    • 257 mesaje
    7 Apr 2005, 11:29
    0 0
    la inceput si eu am crezut ca e greu, chiar se parea ca as avea nevoie de un arhitect. dar nu a fost asa.
    am realizat mobilierul pe baza unor schite facute de mine, care oricum au fost apoi modificate la spatiul pe care l-aveam pentru bucatarie si m-au ajutat foarte multe pozele cautate (indelung) pe internet, de unde am cules idei foarte interesante.
    asadar, nu-ti trebuie decat imaginatie, multe poze pentru idei, un zidar bun, gips-carton si faianta.
    daca vrei, da-mi o adresa de e-mail a ta si-ti trimit o poza cu bucataria mea, ca sa-ti faci o idee. (am salvat cateva poze pentru ca mi-au solicitat si cei care au construit-o, fiind o premiera pentru ei).
  •  
    • 247 mesaje
    7 Apr 2005, 11:35
    0 0
    da chiar asa vrea sa vad o poza mi-o poti trimite pe zana_buna@eva.ro merci
  •  
    • 257 mesaje
    7 Apr 2005, 12:32
    0 0
    doar ce le-am trimis, spune-mi daca le-ai primit.
  •  
    • 247 mesaje
    7 Apr 2005, 13:40
    0 0
    acum le-am vazut merci intr-adevar ideea este de retinut ,e ceva ce nu vezi in toate bucatariile , si poate o pun si eu in practica
  •  
    • 257 mesaje
    7 Apr 2005, 13:53
    0 0
    merita efortul, eu ma minunez in fiecare zi de ea, sincer.
    si e foarte usor de intretinut.
  •  
    • 247 mesaje
    7 Apr 2005, 13:54
    0 0
  •  
    • 664 mesaje
    7 Apr 2005, 17:54
    0 0
    Zana buna din cate stiu eu e o adevarata aventura cu trecerea unui teren din extrevilan in intravilan.Actele sunt o gramada de bani si astepti f mult dupa ele.
    Dar auzisem nu demult la tv ca intentioneaza astia sa usureze procesul acesta.
    Daca vrei detalii ma pot interesa.Un coleg de al meu povestea ca are un beneficiar care are de scos terenul din circuitul agricol.
  •  
    • 247 mesaje
    7 Apr 2005, 19:49
    0 0
    daca poti obtine mai multe detalii mi-ar fi de un real ajutor merci hai ca astept vesti de la tine ! cat mai bune cu putinta
  •  
    • 664 mesaje
    8 Apr 2005, 20:50
    0 0
    Zana am intrebat azi la birou.
    Colegul meu spunea ca trebuie platit la Minister de trei ori valoarea terenului in plus or sa mai existe niste taxe -in jur de 400 de euro.
    In general de partea aceasta a actelor se ocupa juristii.Noi ca arhitecti simtim disperarea beneficiarului in momentul in care are proiectul de arhitectura si rezistenta gata si nu are toate celelalate acte ok si e nerabdator sa inceapa constructia.

Se pare ca legea aceea care simplifica procesul nu s=a promulgat inca.
  •  
    • 664 mesaje
    8 Apr 2005, 20:51
    0 0
    Fetele si eu vreau poze cu bucataria de care povestiti.Se poate?
    aariannaa@yahoo.com
    Merci mult.
  •  
    • 247 mesaje
    9 Apr 2005, 12:39
    0 0
    Chiar si cu aceasta procedura , hai sa spunem ca nu ar costa asa de mult , de la stiri auzisem sume de sute de milioane ceea ce mi se pare absurd , ce nu inteleg eu valoarea terenului cum se calculeaza ? e cea trecuta in contractul de v-c sau cea de la notar care este facuta pe zone
    In legatura cu pozele uite eu am rugat-o pe Penelopa , e vorba de bucataria ei , si mi le-a trimis