Mobilier practic de bucatarie
-
0 0Stiti oare un furnizor de mobilier de bucatarie, cu design modern si practic in acelasi timp?
-
Selena sunt de aceeasi parere cu zana
...Sunt arhitecta si de vreo luna testez si eu piata in vederea amenajarii propriului meu apartament si sunt f dezamagita de oferta de pe piata.Deci repet sustin parerea zanei , cred ca mult mai ok ar fi sa iti faci un mobilier la comanda ...e drept ca asta ar inseamna sa studiezi o vreme pana ce vei decide ceea ce doresti.Recunosc ca si pt mine e o mare problema aspectul acesta.
O saptamana vreau un stil si o combinatie de culori iar saptamana cealata imi doresc altceva.
Mult succes. -
o idee pentru mobilier de bucatarie, mai putin pusa in practica la noi, dar experimentata (si reusita) de subsemnata este mobilierul zidit. se poate construi din bca sau gips-carton (ultima varianta aleasa de mine) si imbracata in faianta. este, intr-adevar, rustic, mai mult sau mai putin, dar efectul: uau! i-am dat pe spate pe toti. mai ales ca iti permite realizarea de forme cum nici n-ai fi crezut ca se poate.
dezavantaj: nu poti muta mobila, de aceea trebuie gandit foarte bine proiectul, astfel incat sa nu regreti absolut nici un detaliu.
si bineinteles, trebuie sa se armonizeze cu stilul ales pentru restul spatiilor. -
la inceput si eu am crezut ca e greu, chiar se parea ca as avea nevoie de un arhitect. dar nu a fost asa.
am realizat mobilierul pe baza unor schite facute de mine, care oricum au fost apoi modificate la spatiul pe care l-aveam pentru bucatarie si m-au ajutat foarte multe pozele cautate (indelung) pe internet, de unde am cules idei foarte interesante.
asadar, nu-ti trebuie decat imaginatie, multe poze pentru idei, un zidar bun, gips-carton si faianta.
daca vrei, da-mi o adresa de e-mail a ta si-ti trimit o poza cu bucataria mea, ca sa-ti faci o idee. (am salvat cateva poze pentru ca mi-au solicitat si cei care au construit-o, fiind o premiera pentru ei). -
Zana buna din cate stiu eu e o adevarata aventura cu trecerea unui teren din extrevilan in intravilan.Actele sunt o gramada de bani si astepti f mult dupa ele.
Dar auzisem nu demult la tv ca intentioneaza astia sa usureze procesul acesta.
Daca vrei detalii ma pot interesa.Un coleg de al meu povestea ca are un beneficiar care are de scos terenul din circuitul agricol. -
Zana am intrebat azi la birou.
Colegul meu spunea ca trebuie platit la Minister de trei ori valoarea terenului in plus or sa mai existe niste taxe -in jur de 400 de euro.
In general de partea aceasta a actelor se ocupa juristii.Noi ca arhitecti simtim disperarea beneficiarului in momentul in care are proiectul de arhitectura si rezistenta gata si nu are toate celelalate acte ok si e nerabdator sa inceapa constructia.
Se pare ca legea aceea care simplifica procesul nu s=a promulgat inca. -
Chiar si cu aceasta procedura , hai sa spunem ca nu ar costa asa de mult , de la stiri auzisem sume de sute de milioane
ceea ce mi se pare absurd , ce nu inteleg eu valoarea terenului cum se calculeaza ? e cea trecuta in contractul de v-c sau cea de la notar care este facuta pe zone 
In legatura cu pozele
uite eu am rugat-o pe Penelopa , e vorba de bucataria ei , si mi le-a trimis