pareri xphones4all.com
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
10 Feb 2013, 12:145 5buna@ a aparut la noi un site nou ..www.xphones4all.com , vinde telefoane etc. Am cumparat de acolo un iphone5 64 gb , am platit cu cardul , si mi a fost livrat in 6 zile...nu am nici o problema ...doar ca factura e in engleza ! crede cineva ca daca o sa am probleme cu el si merg la service cu factura in engleza o sa fie ok? a mers cineva la service ul lor? e ok fatura in engleza?
-
14 Feb 2013, 12:00
adamsgirl said:buna@ a aparut la noi un site nou ..www.xphones4all.com , vinde telefoane etc. Am cumparat de acolo un iphone5 64 gb , am platit cu cardul , si mi a fost livrat in 6 zile...nu am nici o problema ...doar ca factura e in engleza ! crede cineva ca daca o sa am probleme cu el si merg la service cu factura in engleza o sa fie ok? a mers cineva la service ul lor? e ok fatura in engleza?
buna eu sunt fan cumparaturilor online am luat de pe mai mai multe site-uri online atat din romania cat si din strainatate si este ok cu factura in engleza , cei de la service recunosc garantia partenerului. Am intrat si pe acest site chiar au preturi bune , de curand va veni ziua fiicei mele si ma gandeam sa ii fac cadou un telefon - recomandarea este chiar buna
-
22 Mai 2013, 19:10
adamsgirl said:buna@ a aparut la noi un site nou ..www.xphones4all.com , vinde telefoane etc. Am cumparat de acolo un iphone5 64 gb , am platit cu cardul , si mi a fost livrat in 6 zile...nu am nici o problema ...doar ca factura e in engleza ! crede cineva ca daca o sa am probleme cu el si merg la service cu factura in engleza o sa fie ok? a mers cineva la service ul lor? e ok fatura in engleza?
Mesajul asta e fals; cineva l-a postat doar ptr a pune link-ul catre ei si a mari traficul si popularitatea site-ului pe Google. Din experienta personala va spun NU FOLOSITI ACEST SITE! Nu sunt DELOC de incredere! Eu am comandat de aproape 2 saptamani un Limia 520 si nici azi nu a venit! Pe banii si nervii vostri nu aveti decat sa incercati, dar va spun, mai bine puneti cativa lei in plus si cumparati de la un site de incredere. Sunt siteuri care proceseaza mii si mii de comenzi zilnic si au avut chiar si de BlackFriday milioane de comenzi expediate in 1-2 zile nu ca astia, aproape 2 saptamani fara stoc. T-E-A-P-A !!!!!! NU RECOMAND!
Înapoi la: Forum » Tehnologie