reinstalare Word

•  
    • 62 mesaje
    28 Mar 2005, 02:46
    0 0
    Salut Evelor!
    Eu sunt mai noua pe acest forum, desi va urmaresc de ceva vreme.
    M-am "captusit" cu un virus care mi-a atacat word-ul. Dupa citeva minute imi apare mesajul acela cum ca a gasit o problema si trebuie sa inchida.Se pare ca singura solutie e sa-l reinstalez.Am gasit deja o varianta asemanatoare pe net, am descarcat-o, dar mesajul de eroare imi apare in continuare. Mentionez ca nu am reusit sa dezinstalez varianta veche de word.
    Sa fie asta problema? Va pricepeti vreuna? Please!
  •  
    • 2249 mesaje
    28 Mar 2005, 11:04
    0 0
    Buna!
    In primul si in primul rand trebuie sa scapi de virus! Da si tu o scanare a hardului, iar antivirusul pe care il ai iti va da mesaj daca este cazul. Si cel mai bine ar fi sa si suprime acel virus. Apoi verifica Wordul si vezi cum merge.

La instalari si reinstalari nu ma prea pricep. Siu ca daca e vreun virus nasol, solutia radicala este formatarea hard discului si reinstalarea a tot ce ai avut pe el (in primul rand Windows, apoi Office si ce mai aveai tu pe acol

Dar vorbeste cu cineva priceput la calculatoare mai bine.
    Bafta!
  •  
    • 62 mesaje
    28 Mar 2005, 14:44
    0 0
    De virus am scapat. Singurul atacat este Word-ul, deci exel, power point....nu au nimic.Ma gindeam ca stie cineva cum pot dezinstala Word-ul fara sa fiu nevoita sa renunt la tot office-ul.
  •  
    • 2249 mesaje
    28 Mar 2005, 21:43
    0 0
    Nu cred ca se poate dezinstala doar word-ul. De obicei word-ul este inclus in Office (small office - word + excel, outlook, ma rog nu stiu ce mai are, cert e ca n-are access si powerpoint) si office-ul extins are word + excel + access + powerpoint+altele). Deci wordul este inclus in acest grup. Si cred ca trebuie dezinstalat tot office-ul, pe care apoi il instalezi la loc.
    Parerea mea
  •  
    • 62 mesaje
    29 Mar 2005, 16:54
    0 0
    Ok!
    Mersic oricum.Cred ca asa am sa fac.Ma gandeam eu ca nu se poate.
  •  
    • 2249 mesaje
    29 Mar 2005, 19:06
    0 0
    succes! nu e greu! poti face chiar tu treaba asta, daca te pricepi, sau daca nu, suna un prieten!
    Cineva pasionat de calculatoare abia ar astepta sa te ajute
  •  
    • 541 mesaje
    12 Apr 2005, 13:30
    0 0
    cum ai rezolvat? ca si eu am aceeasi problema, cred. dar la mine se mai restarteaza foarte des lucrez intru in word