reinstalare Word
-
0 0Salut Evelor!
Eu sunt mai noua pe acest forum, desi va urmaresc de ceva vreme.
M-am "captusit" cu un virus care mi-a atacat word-ul. Dupa citeva minute imi apare mesajul acela cum ca a gasit o problema si trebuie sa inchida.Se pare ca singura solutie e sa-l reinstalez.Am gasit deja o varianta asemanatoare pe net, am descarcat-o, dar mesajul de eroare imi apare in continuare. Mentionez ca nu am reusit sa dezinstalez varianta veche de word.
Sa fie asta problema? Va pricepeti vreuna? Please! -
Buna!
In primul si in primul rand trebuie sa scapi de virus! Da si tu o scanare a hardului, iar antivirusul pe care il ai iti va da mesaj daca este cazul. Si cel mai bine ar fi sa si suprime acel virus. Apoi verifica Wordul si vezi cum merge.
La instalari si reinstalari nu ma prea pricep. Siu ca daca e vreun virus nasol, solutia radicala este formatarea hard discului si reinstalarea a tot ce ai avut pe el (in primul rand Windows, apoi Office si ce mai aveai tu pe acol
Dar vorbeste cu cineva priceput la calculatoare mai bine.
Bafta! -
Nu cred ca se poate dezinstala doar word-ul. De obicei word-ul este inclus in Office (small office - word + excel, outlook, ma rog nu stiu ce mai are, cert e ca n-are access si powerpoint) si office-ul extins are word + excel + access + powerpoint+altele). Deci wordul este inclus in acest grup. Si cred ca trebuie dezinstalat tot office-ul, pe care apoi il instalezi la loc.
Parerea mea