nu se sterg mesajele facebook din yahoo email

•  
    • 169 mesaje
    18 Iul 2012, 18:06
    0 0
    Buna, am si eu o intrebare.

Din emailul de yahoo, desi nu mai am anumite emailuri pe care oricum nu le mai doream, daca dau in caseta de "search email" le gasesc : e vorba de anumite mesaje primite de la facebook in legatura cu discutiile cu un anumit user.
    Mi le arata pe toate, in numar de 30 sa zicem, le pot selecta pe rand sau toate, am optiunea "delete" normal ca si pana acum, insa nu se intampla nimic...ele nu se sterg deloc.

Stie cineva ce sa fac? Multumesc.       
  •  
    • 174 mesaje
    19 Iul 2012, 11:35
    1 1
    matusa_tamara said:Buna, am si eu o intrebare.

Din emailul de yahoo, desi nu mai am anumite emailuri pe care oricum nu le mai doream, daca dau in caseta de "search email" le gasesc : e vorba de anumite mesaje primite de la facebook in legatura cu discutiile cu un anumit user.
    Mi le arata pe toate, in numar de 30 sa zicem, le pot selecta pe rand sau toate, am optiunea "delete" normal ca si pana acum, insa nu se intampla nimic...ele nu se sterg deloc.

Stie cineva ce sa fac? Multumesc.       

In primul rand seteaza in Facebook sa nu mai primesti notificari de genul asta pe e-mail. Apoi incearca din nou sa le stergi pe toate. Vezi ca poate iti raman in Trash, de asta le vezi cand dai din nou search! Sterge-le si de acolo! succes!