HTML

•  
    • 234 mesaje
    16 Mar 2005, 22:09
    0 0
    am mare mare nevoie de ajutor referitor la HTML. trebuie sa creez un website pentru un curs, si e prima data cand aud de acest cod. nu e asa de usor cum credeti, sa nu va ganditi ca pot folosi un page care imi face automat website, ca daca as fi putut, n-as fi aici, as fi undeva afara la distractie. aceasta pagina trebe creata in dreamweaver, si vreau sa am un forum pe site. deci am nevoie de codul html care creaza un website. oricine, indiferent daca e programator sau, ma poate ajuta, ca eu nu stiu nimica, asa ca orice cuvant postat ma va ajuta sa-mi imbunatatesc cultura generala. ma ajutati? mersi!!

ah, si inca ceva, vreau sa-mi creez un nou ID pe eva.ro ca m-am saturat sa tot fiu ratacita. am nevoie de instructiuni cum sa ma intorc pe calea cea buna. am incercat sa-mi creez noul ID dar nu pot pentru ca gresesc acele litere care te intreaba sa le enter ca sa-ti faca cont. mersi de ajutor!!
  •  
    • 1132 mesaje
    17 Mar 2005, 05:14
    0 0
    Cuta CHIP Special Website. Daca il mai gasesti in centru al universitate la un centru de difuzare a presei te va ajuta. Incearca la cel de langa libraria eminescu. Pe Cd-ul aferent ai sa gasesti ce cauti tu.....si gata facut
  •  
    • 634 mesaje
    17 Mar 2005, 09:33
    0 0
    este la academiaonline.ro un curs de html, insa dureaza cateva saptamani si am inteles ca te grabesti.

Cauta pe google.com cu cuvintele HTML tutorial.
  •  
    • 234 mesaje
    17 Mar 2005, 16:28
    0 0
    nu m-ati inteles bine. eu am nevoie sa-mi spuna cineva cum se creeaza un forum, care e codul pentru el, atata tot!!! cu restu ma descurc eu, am toate tutorials pe computer. mersi!
  •  
    • 1744 mesaje
    18 Mar 2005, 04:37
    0 0
    Nu stii la ce te bagi !
    De ce crezi ca majoritatea folosesc phpBB sau Invision Board?
    Pentru un forum ai nevoie de programare,baze de date, pui !
    Interfata e una, dar fara baze de date in spate, n-ai
    sanse, doar nu iti modifica codul sursa userii !
    Iti dai seama ca la fiecare mesaj postat, intra ceva in baza de date.
    Daca ai un domeniu si hosting platit, majoritatea providerilor de gazduire au ,,la pachet" phpBB-ul.
    Il instalezi si e gata ! Modifici doar limba (ai optiunea asta).
    Numai uita-te sus la ce scrie in browser... ai sa vezi PHP!
    Asta e programare , nu html.
    Si, din pacate, programarea nu se invata peste noapte, si nici din brosurici ...
  •  
    • 634 mesaje
    18 Mar 2005, 11:05
    0 0
    Asa-i, daca vrei sa faci un forum trebuie sa stii programare. Credeam ca vrei sa stii doar un cod simplu, pe care il poate face toata lumea. Din pacate ... cu forumul nu-i cazul.
  •  
    • 46 mesaje
    18 Mar 2005, 14:24
    0 0
    Fanel,despre ce Chip special website vorbesti?Eu l-am cautat,si acum este unul cu aparate foto.Cel despre care vorbesti este nr anterior,sau cum?Este Chip special ce numar?Te rog raspune-mi,ma intereseaza.