poveste de tehnologie
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Mai 2012, 17:120 0sa va spun povestea meu cu tehnologia:
pana acum foloseam iPadul pentru citit, facebook si mai stiu eu ce subiecte despre copii si retete
A venit un prieten al sotului meu in vizita si m-a intrebat daca am telefon pe ipad ...
i-am raspuns: "Mihai, am cartela de vodafone in el dar doar pentru internet ... nu il pot folosi sa sun ... ca nu se poate de pe iPad" - eu cu un aer superior :)
el: "pai nu sa suni de pe mobil, ci de pe fix !!!"
aici m-am incurcat rau, eu care eram asa de stapana pe mine ... am crezut ca face misto de mine ...
mi-a dat un site www.clickphone.ro pe care mi-am facut un cont gratuit si am primit numar de telefon fix de bucuresti cu care pot suna si primi apeluri ca si cum as fi in bucuresti !
evident ca mi-am pus numarul clickphone si pe mobil si acum am numar de fix si pe mobil !!
E CALR: nu ma mai mira nimic cu tehnologia !
o sa va spun si povestea mea cu cabina de dus cu telefon in ea ! -
23 Mai 2012, 17:18
claramaria said:sa va spun povestea meu cu tehnologia:
pana acum foloseam iPadul pentru citit, facebook si mai stiu eu ce subiecte despre copii si retete
A venit un prieten al sotului meu in vizita si m-a intrebat daca am telefon pe ipad ...
i-am raspuns: "Mihai, am cartela de vodafone in el dar doar pentru internet ... nu il pot folosi sa sun ... ca nu se poate de pe iPad" - eu cu un aer superior
el: "pai nu sa suni de pe mobil, ci de pe fix !!!"
aici m-am incurcat rau, eu care eram asa de stapana pe mine ... am crezut ca face misto de mine ...
mi-a dat un site www.clickphone.ro pe care mi-am facut un cont gratuit si am primit numar de telefon fix de bucuresti cu care pot suna si primi apeluri ca si cum as fi in bucuresti !
evident ca mi-am pus numarul clickphone si pe mobil si acum am numar de fix si pe mobil !!
E CALR: nu ma mai mira nimic cu tehnologia !
o sa va spun si povestea mea cu cabina de dus cu telefon in ea !
Foarte interesant.
Mai spune-mi cate ceva despre clickphone. Vreau sa vorbesc in Canada.
Este chiar asa de avantajos? -
23 Mai 2012, 17:26tipul care mi-a spus de clickphone zicea ca il foloseste de vreo 3 ani si el vorbeste super ieftin in franta si sua dar ca un alt prieten si-a pus clickphone in spania si ca il suna pe numarul de romania dar celalalt raspunde din spania si nu exista roaming ... e o nebunie totala cu tehnologia asa ... sper ca am inteles eu bine, asa ca nu vreau sa spun prostii
siteul este www.clickphone.ro ... vezi acolo tarifele pentru ce tara vrei, canada vad ca e 1,5 eurocenti/min ... adica cat pe un fix din romania
daca stiam eu de clickphone cand am fost in Amsterdam 4 luni ... ce de bani mai economiseam !
pooop -
24 Mai 2012, 17:20
Wow ce tarife au!
Iubitul meu o sa fie incantat sa ma auda mai des.
Aaaaa si pot vorbi mai mult cu sora mea in Italia despre pantofii achizitionati de curand
Minunat .......pwpaceala apasata
Înapoi la: Forum » Tehnologie