bluetooth pentru laptop

•  
    • 3354 mesaje
    15 Mai 2012, 15:28
    4 0
    as vrea sa-mi activez cumva bluetooth pentru laptop... am intrat pe un site, am descarcat eu ceva, dar nu merge...

vreau sa ma conectez cu telefonul la pc... spuneti-mi pe pasi ce trebuie facut, inclusiv in telefon ce trebuie sa fac...

tel e samsung 5230... mersi frumos...
  •  
    • 174 mesaje
    15 Mai 2012, 15:41
    0 0
    Intra pe site-ul oficial (brandu-ul de laptop), cauta modelul laptop-ului si seteaza windows-ul folosit, descarca driver-ul de bluetooth, instaleaza-l, da un restart, activeaza-l (de obicei cu Fn+F3. dar depinde de model) si da o cautare de pe telefon. Succes!
  •  
    • 3354 mesaje
    15 Mai 2012, 15:47
    0 0
    mersi mult de tot, asa o sa fac... intre timp am intrebat si un calculatorist sa-mi faca asta si pe calc de la serviciu...

ca avem restrictii la instalare... mersi inca o data si te salut...

un rest de zi bun...
  •  
    • 174 mesaje
    15 Mai 2012, 16:29
    0 0
    cory_helen said:mersi mult de tot, asa o sa fac... intre timp am intrebat si un calculatorist sa-mi faca asta si pe calc de la serviciu...

ca avem restrictii la instalare... mersi inca o data si te salut...

un rest de zi bun...

Cu placere! Sper sa reusesti! si eu mi-am pus driver-ul pentru bluetooth de curand si m-am chinuit un pic!

•  
    • 3354 mesaje
    16 Mai 2012, 09:00
    0 0
    roxana, nu am pe calculator adaptorul pentru bluetooth... asa ca nu a mers cum ai zis tu... va trebui sa-mi cumpar un adaptor intai...

dar a mers sa-mi instalez cablul de date... asa ca am acces la telefon...
  •  
    • 174 mesaje
    16 Mai 2012, 10:51
    0 0
    cory_helen said:roxana, nu am pe calculator adaptorul pentru bluetooth... asa ca nu a mers cum ai zis tu... va trebui sa-mi cumpar un adaptor intai...

dar a mers sa-mi instalez cablul de date... asa ca am acces la telefon...

Credeam ca e vorba de un laptop si ca e incorporat.

•  
    • 3354 mesaje
    16 Mai 2012, 11:09
    1 0
    e laptop, dar nu am adaptor incorporat... sau nu stiu eu... e cumparat in 2007 si e un toshiba satellite...

am cautat in control panel iconul de bluetooth... o sa mai caut in specificatiile calc si poate in manual, daca il gasesc...

mersi...
  •  
    • 174 mesaje
    16 Mai 2012, 13:45
    0 0
    cory_helen said:e laptop, dar nu am adaptor incorporat... sau nu stiu eu... e cumparat in 2007 si e un toshiba satellite...

am cautat in control panel iconul de bluetooth... o sa mai caut in specificatiile calc si poate in manual, daca il gasesc...

mersi...

Pai daca nu ai driver-ul instalat nu o sa gasesti. Vezi ce model e. Nu stiu daca aveau bluetooth toate atunci. Si vezi aici apoi.
    http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=27&service=SE