va rog mare help yahoo mail
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
11 Mai 2012, 16:150 1va rog am nevoie de ajutorul vostru. am instalat yahoo messenegr 11 si fara sa imi dau seama am dat la setari keep conversation history, ceea ce dupa o vreme m-a bucurat mult pt k am descoperit k poti citi arhiva de pe orice calculator intri, ceea ce ma ajuta sa mai trag cu ochiul la arhiva prietenului meu chiar de la mine de acasa fara k el sa stie. ideea e ca am observat k aceste conversatii se pastreaza si pe mail, chiar sub inbox, la conversation. intrebarea mea este daca pot face sa nu mai apara pe mail converation, dar sa pot vedea in continuare cand intru pe messenger. chiar daca prietenul meu intra foarte rar la mail, totusi nu as vrea sa vada. deci se poate sa nu mai apara pe mail? initial am incercat sa trec la yahoo mail classic pt k aklo nu apare, dar am inteles k nu se mai poate.
-
11 Mai 2012, 19:04
ela.ela said:va rog am nevoie de ajutorul vostru. am instalat yahoo messenegr 11 si fara sa imi dau seama am dat la setari keep conversation history, ceea ce dupa o vreme m-a bucurat mult pt k am descoperit k poti citi arhiva de pe orice calculator intri, ceea ce ma ajuta sa mai trag cu ochiul la arhiva prietenului meu chiar de la mine de acasa fara k el sa stie. ideea e ca am observat k aceste conversatii se pastreaza si pe mail, chiar sub inbox, la conversation. intrebarea mea este daca pot face sa nu mai apara pe mail converation, dar sa pot vedea in continuare cand intru pe messenger. chiar daca prietenul meu intra foarte rar la mail, totusi nu as vrea sa vada. deci se poate sa nu mai apara pe mail? initial am incercat sa trec la yahoo mail classic pt k aklo nu apare, dar am inteles k nu se mai poate.
eu din cate stiu daca selectezi la mess sa nu-ti mai apara arhiva, o sa-ti apara in continuare conversatiile pe mail, eventual intra pe mail si dezactiveaza de acolo chestia cu istoricul conversatiilor

-
14 Mai 2012, 14:13
sweet_child said:
ela.ela said:va rog am nevoie de ajutorul vostru. am instalat yahoo messenegr 11 si fara sa imi dau seama am dat la setari keep conversation history, ceea ce dupa o vreme m-a bucurat mult pt k am descoperit k poti citi arhiva de pe orice calculator intri, ceea ce ma ajuta sa mai trag cu ochiul la arhiva prietenului meu chiar de la mine de acasa fara k el sa stie. ideea e ca am observat k aceste conversatii se pastreaza si pe mail, chiar sub inbox, la conversation. intrebarea mea este daca pot face sa nu mai apara pe mail converation, dar sa pot vedea in continuare cand intru pe messenger. chiar daca prietenul meu intra foarte rar la mail, totusi nu as vrea sa vada. deci se poate sa nu mai apara pe mail? initial am incercat sa trec la yahoo mail classic pt k aklo nu apare, dar am inteles k nu se mai poate.
eu din cate stiu daca selectezi la mess sa nu-ti mai apara arhiva, o sa-ti apara in continuare conversatiile pe mail, eventual intra pe mail si dezactiveaza de acolo chestia cu istoricul conversatiilor

am facut chestia asta si nu imi mai apare deloc pe mail...
Înapoi la: Forum » Tehnologie