Calculator stricat

•  
    • 1 mesaje
    5 Mai 2012, 22:34
    0 0
    Buna fetelor!

Prietena mea, inscrisa in comunitatea voastra mi-a spus ca cel mai de folos lucru in relatia cu un baiat, desi pare egoist, este asigurarea unui calculator ca lumea cu acces la net usor si alte sfaturi legate de o navigare buna. 

De-aceea m-am gandit sa va sar in ajutor si sa va spun ca nu trebuie sa blocati in relatia cu un tip numai pentru ca va instaleaza Windows-ul! Dati-mi un telefon pe 0722.851.367 sau daca va merge netul, un mail strutz@dementa.ro. Sunt un tip de treaba si sensibil la problemele fetelor, asa ca apelati cu incredere! 
  •  
    • 2838 mesaje
    6 Mai 2012, 00:09
    0 0
    politehnistul said:Buna fetelor!

Prietena mea, inscrisa in comunitatea voastra mi-a spus ca cel mai de folos lucru in relatia cu un baiat, desi pare egoist, este asigurarea unui calculator ca lumea cu acces la net usor si alte sfaturi legate de o navigare buna. 

Intreaba -ti prietena, daca cumva stie, ce tre sa-mi "asigur"in cazul in care linia are hopuri sau o apuca    sughitul din cand in cand....vre-o relatie noua, cumva?
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Mai 2012, 09:24
    0 0
    am avut si eu candva o relatie cu un calculatorist... stia sa repare si televizoare, video si ce mai aveam stricat prin casa...

a fost o relatie ok si in rest, ca tipul era super-inteligent si frumos... acuma, na, fiecare cum prefera...
  •  
    • 357 mesaje
    8 Mai 2012, 02:53
    0 0
    Ca sa vezi ,un calculator stricat ca tine am eu nevoie