DC++
-
0 0Salut. Mi-am instalat programul DC++ dar nu stiu sa-l folosesc si vreau sa downloadez de pe el. Puteti sa ma ajutati, sa-mi explicati ce pasi trebuie sa fac ca nu am folosit pana acum programul?
-
In primul rand trebuie sa ai niste adrese de hub-uri pe care sa intri.Daca nu ai imi spui si iti dau eu.
Adresele astea de hub-uri le bagi undeva in bara de meniuri unde iti apare o steluta galbena(favourites).Cand o sa accesezi acea steluta, in josul paginii o sa ai niste butoane,dai NEW si bagi acolo adresa hubului. Apoi ai grija sa ai ceva sherat pentru ca asta e politica: ca sa iei trebuie sa dai.Pentru a shera, te duci pe butonul Settings din pagina principala a DC++, si o iti apara printre optiuni si Sharing.De acolo o sa te descurci, adica o sa dai din calculatorul tau ce crzi tu ca poate fi sherat.Vezi sa nu iti sherezi Program Files sau Windows pentru ca e periculos.Acum, in functie de hubul pe care il accesezi o sa iti ceara un anumit nick(o sa ti se dea exemplu de cum sa fie nickul) si un anumit numar de MB sherati.
Mai vb daca nu te descurci
Uite si niste adrese de hub-uri:
141.85.0.67:411
enigma.evolva.ro
zeus-hub.homeip.net