cum as putea ?
-
0 0Salutare tuturor!Dragele mele vreau sa ma conectez la acest forum prin aplicatia outlook express si nu reusesc!Sunt incepatoare si am incercat sa configurez in fel si chip si nu se poate.Stie cineva cum?Se poate?
-
Crissia, ca s-o luam simplu: cand ai mai postat mesaje pe forumul eva, cum te-ai conectat la net? Nu prin acel browser (internet exploere, opera etc)?
Outlookul este un program prin care iti poti citi mailul (si functioneaza pt anumite tipuri de adrese de genul xxx@pcnet.ro, xxx@easynet.ro s.a) adresele de yahoo, hotmail, k, le deschizi prin pagina lor de net. -
am invatat sa lucrez la pc singura cu ajutorul unei reviste pt incepatori.In aceasta revista printre altele spune ca poti descarca "discutiile" de pe forumuri ca sa le primesti exact cum primesti e-mailul cu ajutorul aplicatiei outlook.Sau poate newsgroup nu se refera la forumuri??Nu stiu,asa cum am spus invat singura si nu e nimeni pe langa mine care sa ma ajute.Uneori e coplesitor,poate radeti...
-
Multumesc pentru incurajari!Uite ce scrie!
"Adaugarea unui server de News:
trebuie sa-i spui programului Outlook Express ca vrei sa contactezi un server de news.In cadrul acestui program,un astfel de contact se numeste cont.poti avea mai multe conturi,daca primesti informatii de la mai multe servere.Aici ne vom opri doar la unul.
1.Deschide Outlook Express.Mergi la Tools-Accounts...
2.Apasa Add si selecteaza News.
3.Se va deschide o freastra in care trebuie sa completezi mai multe informatii.Numele,adresa de e-mail,numele serverului de news.De obicei numele serverului este numele furnizorului de internet urmat de "news".
4.clic Next si apoi finish:
5.apasa butonul Close.Acum programul este gata sa se ocupe de news.Cand te-ai conectat,da clic pe Yes."
Asa incep ,dragele mele,explicatiile privind grupurile de stiri sau "news".De aici eu am tras concluzia ca pot face acelasi lucru si pentru forumul de pe Eva.Poate am gresit ,poate stie mai bine altcineva sa-mi explice cum sta treaba,oricum ,multumesc tuturor -
Se poate ceva de gen. Uite de ex eu acum sunt in Outlook nu Express si ala care vine cu office. Dupa cum vezi am putut posta. Ideea e ca de fapt in spate e tot un motor de IE. Ai in bara de Outlook un meniu Favorites. Poti pune acolo un link la forum.
O sa incerc si ce zici tu ca scrie in revista. Iti scriu cand imi iese ceva. ma rog achamot are dreptate....asa ca o sa fie cam inutil.