Arhiva Yahoo Messenger
-
3 0Salut. Cred ca subiectul a fost deja discutat de prea multe ori ....dar...am o problema cu arhiva.Am sters cam acum 2 luni niste conversatii din arhiva si as vrea acum sa le recuperez. Am incercat cu Recuva, Tune up utilities si Easeus data recovery. Si recuperez niste fisiere .dat de genul ystats_A si nu ceva care sa contina numele intelocutorului sau ceva de genul. Conversatiile au fost sterse direct din conversation history si nu din "C:\Program Files\Yahoo\Messenger\Profiles\id-ul_tau\Archive\Messages\id_ul_interlocutorilor". Cu toate ca folosesc XP , imi apare doar c:/program files/yahoo/messenger/profiles/id-ul cu care m-am logat si my icons. Conversatiile se salveaza si pot sa le vad doar din conv history. Cum as putea sa fac sa le recuperez? A, si mai nou le vad in conversations pe mail pt ca mi-am instalat versiunea noua de mail. Mai am vreo sansa sa le recuperez pe alea pe care le-am sters?
Acest mesaj a fost editat de către alexandra_m_maria: -
Am instalat programul iFile Recovery, care mi-a gasit in folderul Messenger intreaga lista de messenger , inclusiv listele unor persoane care au intrat pe messenger de pe laptopul meu. Sunt cativa care au niste documente pe care cand folosesc optiunea de restore mi le salveaza pe laptop sub forma de MIME message (cred, nu prea le am...dau cu presupusul din ce am citit pe net). Imi arata si data la care au fost modificate/sterse si unele cam coincid cu conversatiile pe care le caut. Nu stiu daca chiar sunt alea sau cine stie ce altceva. Nu stiu ce program ar trebui sa folosesc ca sa le decodez. Ma poate ajuta cineva, va rog?
-
alexandra_m_maria said:Folosesc acum messenger 11 si arhiva e salvata doar in mail sau , ma rog in conv archive. In C nu mi se salveaza....am inteles ca asta se intampla la windows 7..eu foloesc XP...de asta ma gandesc ca poate e vreo problema si poate mai am vreo sansa sa le mai recuperez
.
arhiva conversatiilor e pastrata online, indiferent de sistemul de operare suportat, atunci cand folosesti versiunea 11.
dupa doua luni de zile, sunt sanse foarte mari ca spatiul marcat liber sa fi fost suprascris cu alte date, mai ales ca e vorba de partitia primara, unde se afla sistemul de operare.
alexandra_m_maria said:Am instalat programul iFile Recovery, care mi-a gasit in folderul Messenger intreaga lista de messenger , inclusiv listele unor persoane care au intrat pe messenger de pe laptopul meu. Sunt cativa care au niste documente pe care cand folosesc optiunea de restore mi le salveaza pe laptop sub forma de MIME message (cred, nu prea le am...dau cu presupusul din ce am citit pe net). Imi arata si data la care au fost modificate/sterse si unele cam coincid cu conversatiile pe care le caut. Nu stiu daca chiar sunt alea sau cine stie ce altceva. Nu stiu ce program ar trebui sa folosesc ca sa le decodez. Ma poate ajuta cineva, va rog?
poti incerca sa deschizi respectivele fisiere recuperate cu Notepad, insa e posibil ca programul de recuperare sa gaseasca doar niste nume de fisiere dar continutul sa fie date aleatoare, ilizibile.
dupa parerea mea, nu sunt sanse sau sanse f mici sa recuperezi conversatiile sterse de pe C: