De pe caseta pe CD
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
1 Mar 2005, 12:160 0Am si eu o intrebare pt cei care se pricep: se poate copia un film de pe o caseta video pe CD? Si cum se face?
Am un filmulet la care tin mult pe o caseta veche si nu vreau sa se uzeze si sa-l pierd. -
1 Mar 2005, 17:21Paaaai e cam greu la inceput, daca vorbim despre casete VHS atunci iti trebuie un video cu iesire SCART sau RCA si o placa cu MyVivo/Tv-In sau un TV Tuner cu intrari video analogic pe langa intrarea CATV.
Mai exista optiunea sa cumperi un convertor analogic-digital sau ceva gen Pinnacle Muvi Box or smth... dar alea costa cam multisor si nu cred ca merita.
Varianta cea mai eleganta, care insa nu te lasa sa editezi, ar fi sa iei un DVD-recorder stand alone si sa tragi de pe video direct pe DVD, fara sa mai ai treaba cu calculatorul. Dar nici asta nu e ieftina.
Atat stiu eu. Poate mai exista si alte metode. -
2 Mar 2005, 10:21Pare destul de complicat si...costisitor. Cred ca voi apela la un profesionist. Merci de raspuns!
-
5 Mar 2005, 15:42e mai bine sa apelezi la un studio. e mai sigur si nici nu trebuie sa te apuci sa-ti dotezi tu acum casa cu toate chestiile alea. eu am vazut o reclama cu un astfel de serviciu undeva prin Romana, pe un panou.
succes
Înapoi la: Forum » Tehnologie